Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd végig az IRON REAGAN és a GATECREEPER közös split-albumát!


2018-05-01

Keleti-parti crossover-titánok és sonora-sivatagi death metalisták egyesítették erejüket.

Az Iron Reagan és a Gatecreeper felvett egy közös split-lemezt, amire nyolc új dal került fel, "szöveges kígyómérgek és audió-gyilok révén bebizonyítván, hogy ez a két banda napjaink extrém metal-színterén legnagyobb nevei közé tartozik". A split-LP - amit a híres Kurt Ballou kevert le, a Godcity Stúdió falai között - március 2-án jelent meg, CD-n, LP-n és digitálisan, a Relapse Records gondozásában.

Ízelítőképpen a rendeléshez, lentebb meghallgatható a teljes lemez. A megjelenés napján az Iron Reagan bemutatta a 'Take The Fall' című szám hivatalos klipjét - lentebb ez is elérhető.

Íme a kiadvány tartalma:

A-oldal - Iron Reagan
01. Warning
02. Paper Shredder
03. Take the Fall
04. Proudly Unaccountable
05. Burn for This

B-oldal - Gatecreeper
01. Daybreak (intro)
02. Dead Inside
03. War Has Begun

Az Iron Reagan január közepén lebonyolított egy kisebb USA-beli turnét; míg a Gatecreeper január 27-én adott exkluzív koncertet a brooklyni Saint Vitus Bárban. A két banda februárban néhány koncert erejéig közösen is fellépett, a Mammoth Grinder társaságában.


Hallgasd végig az IRON REAGAN és a GATECREEPER közös split-albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás