Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Century Mediához igazolt a DEATHRITE zenekar - novemberben jön a 'Nightmares Reign' album


2018-10-21

A Century Media Records nemrég világraszóló lemezszerződést kötött a német death metal-mániákusokkal, akik novemberben kiadják új nagylemezüket.

A Drezda és Lipcse városából származó Deathrite mindeddig három pozitív fogadtatású stúdióalbum (2011 - 'Deathrite', 2013 - 'Into Extinction', 2015 - 'Revelation of Chaos') révén mutatta be zenei intenzitását és erejét. A banda emellett aktívan turnézik; az utóbbi időkben a kritikusok a nemzetközi extrém metal-színtér egyik legígéretesebb bandájaként emlegetik őket.

A Deathrite nemrég új, világraszóló lemezszerződést kötött a Century Media Records-szal; és nekilátott negyedik nagylemeze felvételeinek. A banda közleménye így szól: "Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk egy fantasztikus kiadó partner-listájának. Alig várjuk már, hogy a Century Media révén adhassuk ki új zenéinket; és minket is az extrém metal-szcéna legnagyobb kiválóságai között láthassatok viszont! Igazán büszkék vagyunk; nagy megtiszteltetés ez számunkra! Köszönjük a CM stábjának!".

A Deathrite következő, 'Nightmares Reign' címet viselő albuma 2018. november 9.-re várható. A lemezt - melyen "durva riffek, vad vokálok, kísérteties szólógitárok és hangfalakat pusztító ritmusok" elegye hallható - Richard Behrens producerrel vették fel, a Big Snuff Stúdió falai között. Íme a Wæik által tervezett borító és a dallista:

01. When Nightmares Reign
02. Appetite For Murder
03. Invoke Nocturnal Light
04. Demon Soul
05. Devils Poison
06. Bloodlust
07. Obscure Shades
08. Temptation Calls

A lemez megjelenik digipak CD-n, LP-n, LP+CD szettben, valamint digitális formában. Az első ízelítő, a 'When Nightmares Reign' című szám lentebb meghallgatható. Újabban napvilágot látott az 'Obscure Shades' című szám hivatalos klipje is.

A Deathrite felállását Andy Heinrich gitáros, Anton Hoyer basszer, Stefan Heinz dobos, Tom Michalis gitáros és Tony Heinrich énekes alkotja.


A Century Mediához igazolt a DEATHRITE zenekar - novemberben jön a 'Nightmares Reign' album
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás