Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

5-lemezes box-szettet ad ki 30. évfordulója alkalmából a ROTTING CHRIST


2018-06-11

A görög extrém metal veteránok fennállásuk harmadik évtizedét ünneplik egy 'Under Our Black Cult' című exkluzív kiadvánnyal.

Az 'Under Our Black Cult című box-szettben többek közt megtalálható lesz egy The Cult Never Dies című könyv, amit Dayal Patterson szerzett, összefoglalván a Rotting Christ karrierjét, kezdve a korai, grindcore-érától egészen az okkult "hellén metal" műfaj pionírjává válásáig. A 72 oldalas könyvben több banda-interjú lesz olvasható, de megszólalnak a black metal és az underground-színtér neves alakjai is - mint például Nergal (Behemoth) és Fernando Ribeiro (Moonspell). Az 'Under Our Black Cult' emellett 5 audió-lemezt tartalmaz - ezeken többek közt a Rotting Christ korai demói, ritkaságszámba menő felvételei, régi EP-i, nem-hivatalos kiadványai és koncert-anyagai lesznek megtalálhatók (ilyen például a kultikus 'Passage To Arcturo' MLP). Az exkluzív kiadvány célja, hogy bemutassa a Rotting Christ három évtized alatt felépített örökségét, és az emögött rejlő inspirációkat.

Az 'Under Our Black Cult' című szett július 6-án lát napvilágot, a Peaceville jóvoltából, egy Vjacheslav Smishko által illusztrált fedéllel. Az előrendelési infókat (és egyéb részleteket itt lehet megtalálni).

Íme a kiadvány hivatalos trailere:

A speciális szettet a banda egy 'The Call' című EP-vel vezette fel. A február 9-én megjelent mini-albumra egy exkluzív, epikus dal került fel, egy korai klasszikus, a 'The Sign of Evil Existence' koncertfelvételével egyetemben (ez utóbbi dalban vendégként szerepel Nergal a Behemoth-ból és Necroabyssus a Varathron-ból. Az EP-t itt lehet megrendelni.

Úgy döntöttünk, hogy fennállásunk 30. évfordulóját egy underground kiadvány-sorozattal ünnepeljük meg - a 'The Call' pedig egyike ezen speciális lemezeknek. Reméljük, élvezni fogjátok ezt a mélységekbe és sötétségbe nyúló kalandot, és velünk tartotok a következő 30 évben is... Keep the True Metal Spirit Alive” - nyilatkozta a frontember, Sakis Tolis.

A Rotting Christ az év elején egy nagyszabású európai turnén vett részt. A nyár folyamán a banda több fesztiválon is színpadra lép. Az idei turné dátumait és állomásait itt lehet megtalálni.

A Rotting Christ 1987-ben alakult Athénban. Eredetileg a grindcore stílusban játszottak, később váltottak extrém metal műfajra. A dél-európai régióban kétségkívül ők voltak az első ilyen stílusú zenekar; sőtmitöbb ők felelnek az ún. "hellén metal" műfaj létrehozásáért (ez a görög tradícionális folk és a metalzene elegyét takarja). Fennállásuk során eddig összesen 12. stúdióalbumot adtak ki - ezek szinte mindegyike klasszikussá vált; de a legismertebb lemezük, a 'Thy Mighty Contract' konkrétan a műfaj egyik legalapvetőbb kiadványa.


5-lemezes box-szettet ad ki 30. évfordulója alkalmából a ROTTING CHRIST
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás