Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új lemezszerződést kötött a CHURCH OF DISGUST


2018-01-12

A Blood Harvest Records igazolta le a Church Of Disgust zenekart, és jelentette be a texasi death metalisták új kiadványait.

A Church Of Disgust arra törekszik, hogy mocskos hangzású death metal zenéjével elrohassza a világot! A texasi San Marcos-ból származó bandára olyan legendás írók morbid költeményei vannak hatással, mint Brian Keene, vagy a kozmikus horror mestere, H.P. Lovecraft. Zenei felmenőik közt emlegetik a Cianide, a Slugathor, a Hellhammer, az Autopsy, a Bolt Thrower zenekarokat, valamint a Death korai munkásságát - ettől függetlenül konkrétan egyik legendának sem követőik, és nem is feltétlenül céljuk az old-school múltba révedés. A Church Of Disgust leginkább egy kegyelmet nem ismerő, visszataszító kisugárzású, rothadt, avas hangzású, kriptikus death metal banda, ami eme undorító műfaj minden rajongójának ínyére válhat.

A bandával most a Blood Harvest Records kötött új lemezszerződést, aminek értelmében hamarosan újra megjelehet a banda második, 'Veneration of Filth' című albumának LP-változata. Ezt a lemezt eredetileg 2016-ban adta ki a Memento Mori; a Blood Harvest pedig nyárra ígéri a bakelit megjelenését. A 'Veneration of Filth' album - melynek hangmérnöki munkáit Jani Loikas végezte el, a finnországi Studio Cursed dalai között - hörgős vendégei közt szerepel Tobi Zama (Sewercide), Jamie Stewart (Disevered) és a legendás Mike Browning (Nocturnus, Morbid Angel, Incubus). 

Másik hr, hogy a Church Of Disgust jelenleg harmadik nagylemezén dolgozik. Ennek megjelenése 2018 végére várható, szintén a Blood Harvest kiadó jóvoltából. Hamarosan jönnek a részletek...


Új lemezszerződést kötött a CHURCH OF DISGUST
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás