Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Budapestre is ellátogat a 2. Grind Over Europe turné keretében az EXHUMED


2018-01-12

A kaliforniai extrém metal-veteránok egyúttal bemutattak egy új koncert-klipet.

Az Exhumed bejelentette a Grind Over Europe II nevezetű turnét, ami április 12-én indul Párizsban, és április 29-én ér véget Antwerpenben. A körúton - ami április 24-én a budapesti Dürer Kertet is érinti - a Rotten Sound és az Implore lesz az előzenekar.

Az európai túrát megelőzően az Exhumed részt vesz a 2018-as 70000 Tons Of Metal hajó-fesztiválon, ahol fellép többek közt a Cannibal Corpse, az Enslaved és a Goatwhore is.

Matt Harvey, az Exhumed frontembere így nyilatkozott: "Kibaszottul izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk Európába, és rászabadíthatjuk a tömegekre a 'Death Revenge' albumot - pláne úgy, hogy mindezt két gyilkos banda, a Rotten Sound (újra!) és az Implore társaságában tehetjük meg! Fasza ez a felhozatal; bombasztikus ütemekre, véres időtöltésre, mutánokra és mániákusokra kell számítanotok, ha eljöttök ezekre a bulikra! Ott találkozunk!".

A turné-bejelentéssel egyidőben az Exhumed megosztotta a 'Death Revenge' album 'Unspeakable' című számának hivatalos koncert-klipjét, amit 2017. november 28-án forgattak, a brooklyni Saint Vitus Bár színpadán, Frank Huang (Maximum Volume Silence) rendező segítségével. Íme a premier:

A 'Death Revenge' album 2017. október 13-án jelent meg, a Relapse Records jóvoltából, CD-n, LP-n, deluxe LP-n, kazettán és digitális változatban (a rendeléseket itt lehet leadni).

A banda alapítója / énekes-gitárosa, Matt Harvey a munkálatok közben így kommentálta az új albumot: “Április elsején vonultunk be a stúdióba, egy jóbarátunk, Jarrett Pritchard (Gruesome, Goatwhore) társaságában, hogy megkezdjük a felvételeket... és nem, ez nem egy áprilisi tréfa! Az 'All Guts, No Glory' album egy lényegretörő, kegyetlen támadás volt; míg a 'Necrocracy' inkább a groove-okra és a közép-tempós témákra fókuszált. Ez az új album pedig jóval sötétebb hangulatú lesz a korábbiaknál! Egy koncept-lemezről van szó - ilyet pedig még nem csináltunk. Rengeteg fordulatra és csavarra számíthattok, de persze felfedezhetitek a jól bevált formulákat is: egyrészt a '80-as évek végi death metal, egyrészt a germán / kanadai / Bay Area-beli thrash / egyrészt pedig a grindcore, a crossover és a crust műfajok egyes elemei hallhatók az új dalokban; de felfedezhető némi Hall And Oates-koppintás is...”.

A 'Death Revenge' album első hivatalos előzetese a lenti lejátszón érhető el. A lemezborító - aminek illusztrációit Orion Landau és Lucas Ruggieri tervezte - és a tracklista így néz ki:

01. Death Revenge Overture
02. Defenders Of The Grave
03. Lifeless
04. Dead End
05. Night Work
06. Unspeakable
07. Gravemakers Of Edinburgh
08. The Harrowing
09. A Funeral Party
10. The Anatomy Act Of 1832
11. Incarnadined Hands
12. Death Revenge
13. Death Revenge Underture (bónusz track)
14. A Lesson In Violence (bónus track)

Lentebb elérhető a 'Defenders Of The Grave' című szám premiere, és a 'Lifeless' videoklipje, amit Matt Harvey így kommentált: "Miután átnéztük a teljes tracklistát, úgy döntöttünk, elsőként a 'Lifeless' dal filmesítjük meg. A 'Defenders Of The Grave' a felvezetője a 'Death Revenge'-nek és külön a 'Lifeless' dalnak is, aminek révén megismerhetitek a teljes sztorit, és képben lehettek az alap-történetet illetően. A videoklip tehát főként a történeti elemekre fókuszál, ahelyett, hogy gitár-nyúzásról láthatnátok felvételeket... Szerintem remek bevezető ez az albumhoz. Üdv!".

Később megjelent a 'Night Work' című dal hivatalos klipje is, aminek kapcsán Harvey elmondta: "Rendkívűl izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk nektek az új kisfilmet, aminek révén még mélyebben belemerülhettek a 'Death Revenge' történetébe. Jeff Sisson ezúttal jócská felülmúlta önmagát - remekül leképezte a lemez koncepcióját, erőszakos vibrálását. Az első videónk, ami minden tekintetben beteljesíti azt a horrorfilmes víziót, amit alapvetően a zenénkkel is ki szeretnénk fejezni. Spoiler-alert: sírrablás, gyilkosság és totális őrület látható a klipben! Szóval dőljetek hátra, kapcsoljátok le a fényeket, zárjátok be az ajtót, és vegyetek részt velünk együtt egy kis "éjszakai munkában"!".

A banda teljes diszkográfiája meghallgatható és megrendelhető a Bandcamp-en. Legutóbbi nagylemezük, a 'Necrocracy' 2013 augusztusában jelent meg.


Budapestre is ellátogat a 2. Grind Over Europe turné keretében az EXHUMED
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás