Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Horror' címmel ad ki új albumot az EXHUMED - itt az új dal, a 'Playing With Fear'!


2019-10-01

A kaliforniai extrém metal-veteránok bejelentették, hogy 21 évvel debütálásukat követően, 2019. október 4-én új nagylemezük jelenik meg, 'Horror' címmel.

Az Exhumed 'Horror' című albuma "15 intenzív és könyörtelen nóta révén bizonyítja be, hogy ez a banda immáron két évtizede a csonttörő riffek pionírja". Az új lemezen a "rémálmok és a shred-játék vegyül éles gyorsasággal és tempóval, valamint arcpirító gitár-témákkal és hamisítatlan Gore Metallal".

A 'Horror' albumot az Exhumed "saját készítésű házi stúdiója", a Darker Corners falai között vették fel. Az album producerei maguk a bandatagok voltak, de a hangmérnöki munkákba besegített Alejandro Corredor (Brujeria, Nausea) is. A keverés és a maszter Joel Grind (Toxic Holocaust) nevéhez fűződik.

A 'Horror' 2019. október 4-én jelenik meg, CD-n, LP-n, deluxe és digitális változatban, a Relapse Records jóvoltából. Az előrendelési infók itt találhatók meg.

A tracklista:
01. Unsound
02. Ravenous Cadavers
03. Scream Out In Fright
04. The Red Death
05. Utter Mutilation Of Your Corpse
06. Slaughter Maniac
07. Ripping Death
08. Clawing
09. Naked, Screaming, And Covered In Blood
10. Playing With Fear
11. Dead Meat
12. Rabid
13. In The Mouth Of Hell
14. Shattered Sanity
15. Re-Animated
16. Crypt Of Terror (bónusz track)
17. Re-Entry And Destruction (bónusz track)
18. The Day Man Lost (bónusz track)

Az első friss dal-premier kapcsán Matt Harvey frontember így nyilatkozott: “A ‘Ravenous Cadavers’ remek felvezetője ennek az albumnak; egyben ez az egyik közép-tempósabb nóta a lemezen...  A 'Horror' című dal-kollekcióval egyébként visszatérünk bandánk hangzásának gyökereihez: itt tehát nem kell másra számítani, csakis nyers és mocskos agresszióra! Ez egy halálos dózisú Grinding Death Metal-anyag!".

Újabban megjelent a 'Naked, Screaming, And Covered In Blood' című szám "nyugalom megzavarására alkalmas" videoklipje, amit Dustin Ferguson rendezett:

Itt meghallgatható a 'Playing With Fear' című szám:

A Relapse kiadó jóvoltából exkluzív szettben is megjelenik a 'Horror' album. A Horror Deluxe VCR “Slaughter Video” Rental Store Pack című, 100 példányszámra limitált kiadványban VHS, LP és póló is található. Minderről bővebb infók az alábbi képre kattintva érhetők el:

 

A Exhumed az ősz folyamán bonyolítja le észak-amerikai lemezbemutató turnéját; mégpedig a Gatecreeper zenekar társaságában. A körúton részt vesz a Necrot és a Judiciary is.

A banda előző, 'Death Revenge' című albuma 2017. október 13-án jelent meg, a Relapse Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


'Horror' címmel ad ki új albumot az EXHUMED - itt az új dal, a 'Playing With Fear'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás