Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

HYPNOTHETICALL - hivatalos koncert-klip az olasz prog-metal bandától: 'Where All The Trees Bend'


2018-05-28

Az 1999-ben alakult, Vicenza-beli együttes 'Synchreality' címmel látta el harmadik stúdióalbumát, amit március 16-án adott ki a Revalve Records.

A Hypnotheticall együttes - amit Giuseppe Zaupa gitáros és Luca Capalbo (Menace, ex-Gory Blister) basszer vezet - egy 2002-es, 'In Need Of A God?' című demóval robbant be az olasz prog-metal-színtérre. Egy évvel később kiadták első hivatalos anyagukat, a 'Thorns' című EP-t, majd nekiláttak bemutatkozó nagylemezük, a 'Dead World' munkálatainak (ez végül 2009-ben jelenhetett meg). Ezt követte a 2013-as 'A Farewell To Gravity' album, majd másfél év után egy tagcsere. 2016-ban új single-dalt adtak ki: az 'Awake(ning)' a banda első felvétele, amiben Giulio Cariolato dobol és Davide Pellichero énekel.

2018 elején a banda bejelentette: 'Synchreality' címmel jelenik meg harmadik nagylemezük, március 16-án, a Revalve Records által. Az új lemezen "elektronikus elmélkedések vegyülnek különleges dallamokkal és turbulens ritmusokkal, valamint alapvetően szenvedélyes hangzással". A koncept-lemez - amin "az idő szívének tíz lüktetése" hallható - "az emberi lélek törékenységére és a kétségbeesett identitás-keresésre vetít fényt".

A 'Synchreality' borítója és tracklistája így néz ki:

01. Synchronism of the Light
02. Where All the Trees Bend
03. Tribal Nebula
04. The Spell
05. Industrial Memories
06. Dreaming in Digital
07. Solstice of Emotions
08. In Hatred
09. Rumors
10. Analog Dream Experience

Az új dalokba itt lehet belehallgatni; a rendeléseket pedig itt lehet leadni. Íme a 'Dreaming In Digital' dal szöveges klipje, a 'Where All The Trees Bend' hivatalos koncert-videója, valamint a hivatalos album-előzetes:

A Hypnotheticall Facebook-oldala itt érhető el.


HYPNOTHETICALL - hivatalos koncert-klip az olasz prog-metal bandától: 'Where All The Trees Bend'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás