Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a 'Sharp Dressed Man' című ZZ Top-feldolgozás a HELL OBELISCO új, 'Cyclopian' című lemezéről!


2020-03-25

Az olasz heavy / sludge metal banda, a Hell Obelisco két évvel debütáló nagylemeze ('Swamp Wizard Rises') megjelenése után új EP-vel jelentkezik.

A március végén megjelenő 'Cyclopian' EP-re 5 új felvétel került fel - köztük a ZZ Top 'Sharp Dressed Man' című klasszikusának feldolgozása. A 'Cyclopian' hangmérnöki munkálatait a Boat Stúdióban végezte el Marco Paradisi. A maszterizálásért Giovanni Versari felelt, a La Maestà Stúdió falai között; a lemez borítóját pedig ezúttal is Roberto Toderico készítette.

"A bandák közleményében általában az áll, hogy "Visszatértünk!"... de mi tulajdonképpen soha nem is búcsúztunk el! Az elmúlt 4 évben kiadtuk debütáló, 'Swamp Wizard Rises' című nagylemezünket; részt vettünk első európai turnénkon, az amerikai Destroyer Of Light zenekarral közösen, és többek közt olyan előadókkal álltunk színpadra, mint például a Crowbar vagy a Church Of Misery. Nagy meglepetésünkre fantasztikus fogadtatásban részesítettek minket mindenütt; ezért úgy döntöttünk, hogy hamarosan új dalokkal jelentkezünk. Nos, itt van 5 új nóta, ami pokolian kemény és durva, mint a pokol! Reméljük, tetszik nektek ez EP! Szarvakat fel! A Mamut újra itt van!" - közölte a Hell Obelisco.

A 'Cyclopian' EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Rotten Beauty Contest
02. Bleeding Ground
03. Der Titan
04. Sharp Dressed Man (ZZ Top feldolgozás)
05. Mudrising Terror

Íme a 'Sharp Dressed Man' című ZZ Top-feldolgozás, valamint a mini-album hivatalos kedvcsinálója:

Mint arról beszálmoltunk, az Argonauta Records adta ki az olasz heavy / sludge metal banda, a Hell Obelisco bemutatkozó nagylemezét, 2018. március 23-án. A 'Swamp Wizard Rises' felvételei Para (Boat Stúdió) és Paso (Studio 73) városában zajlottak. Vendégként szerepel a lemezen Tony J.J. a Transport League-ből, valamint Carmelo Orlando a Novembre zenekarból.

"Mindig is nagy rajongói voltunk a Transport League-nek; Tony J.J.-vel pedig hosszú ideje tartjuk a kapcsolatot. Mondhatni evidens volt tehát, hogy meghívjuk őt vendégként az új, 'Voodoo Alligator Blood' című single-be, és annak videoklipjébe. Természetesen kiváló munkát végzett; lévén egy igazi profiról van szó. Carmelo-ról annyit, hogy vele már 1990 óta jóbarátok vagyunk, de eddig még sosem sikerült kolleborálnunk, mivel ő többnyire elfoglalt a Novembrével. 25 év után azonban végre eljött az idő, és összehoztuk a dolgot! A 'Biting Killing Machine' egy igencsak fasza dal: sötét és nyomasztó hangulatú...” - nyilatkozta a banda frontembere, Andrew.

A 'Swamp Wizard Rises' alább látható borítóját Roberto Toderico készítette. Ennek kapcsán a banda hozzátette: “Roberto Toderico - aki egy zseniális művész - készítette annak idején a demó-lemezük borítóját, és az ő művei látható a merchandise-termékeinken is. Nekünk csak néhány ötlet-morzsával kellett előállnunk, ő pedig egy fantasztikus művet alkot az elképzeléseink köré. Totálisan meg vagyunk elégedve a végeredménnyel ezúttal is!".

A tracklista:
01. Voodoo Alligator Blood
02. Teenage Mammoth Club
03. Escaping Devil Bullets
04. Earth Rage Apocalypse
05. Biting Killing Machine
06. Death Moloch Rising
07. Dead Dawn Duel
08. High Speed Demon
09. Black Desert Doom

Szintén lentebb érhető el az első hivatalos single-dal, az 'Earth Rage Apocalypse' hivatalos videoklipje. Később bemutatták a 'Voodoo Alligator Blood' kisfilmjét is.

A Hell Obelisko felállása:
Andrew - "Front Row Mammoth"
Doc - "Six Sludge Strings"
Fraz - "Seven Doomed and Lowered Strings"
Alex - "Behind The Skins"

Bővebb infók, hírek a bandáról: facebook.com/hellobelisco


Itt a 'Sharp Dressed Man' című ZZ Top-feldolgozás a HELL OBELISCO új, 'Cyclopian' című lemezéről!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás