Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: BENIGHTED - 'Leatherface'


2018-01-17

Európa egyik vezető death metal / grind bandája, az ex-Dishumanized egyes tagjai által 1998-ban alapított Benighted bemutatta aktuális albuma, a 'Necrobreed' új kisfilmjét.

A 'Leatherface' videoklipje kapcsán az alábbiakat közölte a banda: "Büszkén mutatjuk be a 'Necrobreed' album újabb, rémisztő fejezetét, a 'Leatherface' videoklipje formájában! A Kick Your Eyes Productions ismét fantasztikus munkát végzett - ez immáron a második videón, amiben a szexi Cecylia Suicide vendégeskedik!".

A 'Necrobreed' album Európában 2017. február 18-án, Észak-Amerikában pedig egy héttel később jelent meg, a Season Of Mist jóvoltából. A rendelést többféle formátumban le lehet adni ezen a linken.

A Benighted "totális brutalitást" prezentál a 'Necrobreed' albumon. Az új lemez elejétől a végéig "színtiszta pusztítás", amit "kegyetlen blast-beatek", (a Necrophagist egykori dobosa, Romain Goulon áktak előadva), "büntető breakdown-ok" és "rémisztő vokál-témák" révén eszközöl a banda. A 'Necrobreed' "maximális károkat okoz minden egyes dalával" - minden bizonnyal ezen album által válik a Benighted a nemzetközi extrém death metal-színtér új arcává.

A 'Necrobreed' borítója és dallistája így néz ki:

01. Hush Little Baby
02. Reptilian
03. Psychosilencer
04. Forgive me Father
05. Leatherface
06. Der Doppelgaenger
07. Necrobreed
08. Monsters Make Monsters
09. Cum With Disgust
10. Versipellis
11. Reeks of Darkened Zoopsia
12. Mass Grave

Korábban a banda bemutatta a 'Reptilian' című szám hivatalos videoklipjét; lentebb pedig elérhető a 'Forgive me Father' című szám:

A Benighted mindeddig hét nagylemezt adott ki; mindegyiket meglehetősen nagy siker övezte európai death metal-körökben. Legutóbbi stúdiólemezük, a 'Carnivore Sublime' mindössze 1,000 példányszámra limitálva jelent meg, a rajongók pedig mindet el is kapkodták néhány héten belül.


Klip-premier: BENIGHTED - 'Leatherface'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás