Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Prognosis & Synopsis' címmel jelenik meg Bob Katsionis új szólóalbuma


2018-01-18

A Firewind gitáros-billentyűse, Bob Katsionis nemrég Symmetric Records néven alapított új kiadót, amely hamarosan piacra dobja a zenész új szólóalbumát.

A több mint 25 éves dalszerzői / produceri múlttal rendelkező Bob Katsionis - aki pályafutása során megfordult többek közt az Outloud és a Serious Black zenekarokban (valamint szólólemezeket is piacra dobott, és a Kamelot dalszerzői munkáihoz is hozzájárult), de elsőszámú bandája mindig a Firewind volt - 1996 óta dolgozik producerként saját stúdiójában, a Sound Symmetry-ben, ahol amellett, hogy különféle pop / rock / metalbandák albumait "kezeli", fotóművészként, kliprendezőként és grafikusként is vállal munkákat. A multifunkcionális művész most elindította saját kiadóját, Symmetric Records néven.

A Symmetric Records február 17-én adja ki Katsionis új, ötödik szólóalbumát, ami a 'Prognosis & Synopsis' címet viseli. Az albumra 10 új dal került fel - ezek mindegyikét 2017 augusztusában vették fel, mindössze 15 nap alatt.

Katsionis közleménye így szól: “Az inspiráció mértéke hatalmas volt! Tavaly augusztusban - miután végeztem a német power metalista Serious Black zenekarral közös munkámmal, azon kaptam magam, hogy négy-öt megállás nélküli stúdiózással / turnézással töltött után év után van egy teljes szabad hónap előttem. Így hát vakációzhattam egy kicsit Görögországban, illetve otthon videójátékozhattam, filmezhettem. Hirtelen ki is tisztult az agyam... Ekkor alapítottam meg saját kiadómat, a Symmetric Records-ot, és vágtam bele az Icon-Disc projektbe, aminek terveit már az okostelefonok megjelenésekor felvetettem. És természetesen elkezdtem újra zenélgetni... Szinte minden nap leültem jammelni a Korg Kronos elé; majd pedig elmerültem a virtuális valóságban néhány videójáték révén. Mindez olyan mértékű inspirációval szerelt fel, hogy be is vonultam a stúdióba, hogy felvegyek egy új albumot. Érzésem szerint az új szólólemezem az eddigi legőszintébb, legkomplexebb és legkiforrottabb munkám; ami egyébként 100%-ban önmagamat és a művészetemet prezentálja; egyben nagy ígéretekkel kecsegtet a jövő tekintetében”.

A 'Prognosis & Synopsis' felvételei Katsionis saját, Sound Symmetry nevezetű stúdiójában zajlottak. A dobok kivételével minden hangszeren maga Bob játszik - a felszerelés mögött Vangelis Moraitis ül. A lemez fedelét egy francia művész, Aurelien Police illusztrálta. Íme a lemezborító és a tracklista, valamint az előrendelési infók és két dal-premier:

Az album első ízelítője itt megtekinthető:


'Prognosis & Synopsis' címmel jelenik meg Bob Katsionis új szólóalbuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás