Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BOREALIS - bemutatta új szöveges klipjét a kanadai melodic-metal banda


2018-03-05

A Borealis március 23-án adja ki a 'The Offering' című albumot, a német AFM Records jóvoltából.

"A 'The Offering' az eddigi legjobb munkánk - a 'Fall From Grace' és a 'Purgatory' keveréke, némi atmoszférikus beütéssel. Jelenleg jóval erősebbek vagyunk, mint valaha - már alig várjuk, hogy megturnéztassuk ezt az albumot" - mondta Matt Marinelli énekes.

A 'The Offering' a kanadai progresszív power metal banda negyedik albuma, ami egy horrorfilmek ihlette koncepciót mesél el. Marinelli így beszélt a történetről: “Ez az album egy embereket - főként gyerekeket - áldozó szekta megalapítását, felemelkedését és hanyatlását meséli el. A szekta tagjai hiszik, hogy ez a fajta hit és elhivatottság véget vet az emberiség szenvedésének, és visszahozza a kapzsiság és az iparosodás következtében elveszett ártatlanságot. Ennek ellenére mégsem tisztelik a náluk nagyobb hatalommal rendelkezőket; öntudatlanul istent kreálnak egy feláldozott gyerekből, aki végül megbosszul rajtuk minden igazságtalanságot”.

Zenei tekintetben erőteljes prog-riffek és epikus dallamok kísérik a koncepciót. Mindennek tetejébe Matt Marinelli artikulált, elegáns és egyedi énekhangját élvezhetik a rajongók, 12 himnuszon keresztül. A Borealis változatos atmoszférája további tartalmi mélységekkel ruházza fel a 'The Offering' albumot, ami elsősorban az Evergrey, a Kamelot és a Nocturnal Rites fanjainak ajánlott. 

A 'The Offering' producere és hangmérnöke ezúttal is a dobos, Sean Dowell volt - ő végezte le a keverést és a maszterizálást is.

A tracklista:
01. The Fire Between Us
02. Sign Of No Return
03. The Offering
04. River
05. The Second Son
06. The Devil’s Hand
07. Into The Light
08. Scarlet Angel
09. The Awakening
10. The Path
11. Forever Lost
12. The Ghosts Of Innocence

A rendeléseket itt lehet leadni. Február elején bemutatták az első új single-dalt; március elején pedig közzétették a második nyilvános nótát - íme a 'Sign Of No Return' és a 'River' szöveges videója:


BOREALIS - bemutatta új szöveges klipjét a kanadai melodic-metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás