Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2020-ban rögzíti első koncertlemezét a SKINDRED - hamarosan indul az európai turné


2019-11-27

A walesi ragga-metal banda bejelentette, hogy 2020. november 21-én a híres londoni Roundhouse színpadán lépnek fel.

Itt fogják forgani a banda valahavolt legelső koncertlemezét. Bővebb infók a jövő őszi buliról és a jegyekről itt olvashatók.

A Skindred 2018. április 27-én jelentette meg aktuális nagylemezét, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

A 'Big Tings' albumot a legendás Peter Gabriel Real World stúdiójában rögzítette a banda, James Loughrey producer és Lee Slater hangmérnök társaságában. A Skindred hetedik sorlemeze - ami a 2015-ös 'Volume' folytatása - "egy romboló szörnyeteg, ami torzított és súlyos riffeket, valamint robbanékony metal- / punk-ritmusokat és fülbemászó dallamokat hordoz magán". "Big songs, big sound, big tings!".

Mikey Demus gitáros elmondta: "A cím mindent elárul! Nagy dolgokra kell tehát számítani a következő Skindred lemezen! Félrelöktük a szabálykönyvet, és feltüzeltük magunkat, annak érdekében, hogy a lehető legfeszesebb, legőrületesebb és legdurvább dalokat tegyük le az asztalra!".

A tracklista:
01. Big Tings
02. That's My Jam
03. Machine (ft. Gary Stringer)
04. Last Chance
05. Tell Me
06. Loud And Clear
07. Alive
08. All This Time
09. Broken Glass
10. Saying It Now

A 'Big Tings' első single-dala, a 'Machine' - amiben a Reef együttesből ismert Gary Stringer vendég-énekel, valamint a Motörhead-ből ismert gitáros, Phil Campbell vendég-szólózik - február közepén megjelent (a 'Machine' című szám egy részlete korábban már hallható volt az AC/DC frontember Brian Johnson Cars that Rock című tévéműsorának intrójaként). Lentebb megtekinthető a single videoklipje (amiben Neil Chapelhow színész / kaszkadőr vendégszerepel), valamint a 'Big Tings' dal szöveges klipje és a 'That's My Jam' single videója; plusz az album első hivatalos előzetese. 2019 márciusában továbbá megjelent a 'Loud And Clear' szöveges videója is.

A Skindred 2019. november 29-én indul európai turnéra. A That’s My Jam elnevezésű körút - melyen a Blood Command lesz az előzenekar - 16 nagyvárost érint.

A Skindred aktuális turné-beosztása a banda honlapján érhető el.

Alább teljes egészében megtekinthető a Skindred 2019-es, Summer Breeze fesztiválos fellépése:

Az előző Skindred lemez - ami a banda első kiadványa volt az osztrák Napalm Records égisze alatt - 2015. október 30-án látott napvilágot, 'Volume' címmel.


2020-ban rögzíti első koncertlemezét a SKINDRED - hamarosan indul az európai turné
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás