Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SKINDRED - itt a 'Big Tings' album új klipje, a 'Loud And Clear'!


2019-03-28

A walesi ragga-metal banda 2018. április 27-én jelentette meg új nagylemezét, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

A 'Big Tings' albumot a legendás Peter Gabriel Real World stúdiójában rögzítette a banda, James Loughrey producer és Lee Slater hangmérnök társaságában. A Skindred hetedik sorlemeze - ami a 2015-ös 'Volume' folytatása - "egy romboló szörnyeteg, ami torzított és súlyos riffeket, valamint robbanékony metal- / punk-ritmusokat és fülbemászó dallamokat hordoz magán". "Big songs, big sound, big tings!".

Mikey Demus gitáros elmondta: "A cím mindent elárul! Nagy dolgokra kell tehát számítani a következő Skindred lemezen! Félrelöktük a szabálykönyvet, és feltüzeltük magunkat, annak érdekében, hogy a lehető legfeszesebb, legőrületesebb és legdurvább dalokat tegyük le az asztalra!".

A tracklista:
01. Big Tings
02. That's My Jam
03. Machine (ft. Gary Stringer)
04. Last Chance
05. Tell Me
06. Loud And Clear
07. Alive
08. All This Time
09. Broken Glass
10. Saying It Now

A 'Big Tings' első single-dala, a 'Machine' - amiben a Reef együttesből ismert Gary Stringer vendég-énekel, valamint a Motörhead-ből ismert gitáros, Phil Campbell vendég-szólózik - február közepén megjelent (a 'Machine' című szám egy részlete korábban már hallható volt az AC/DC frontember Brian Johnson Cars that Rock című tévéműsorának intrójaként). Lentebb megtekinthető a single videoklipje (amiben Neil Chapelhow színész / kaszkadőr vendégszerepel), valamint a 'Big Tings' dal szöveges klipje és a 'That's My Jam' single videója; plusz az album első hivatalos előzetese. 2019 márciusában továbbá megjelent a 'Loud And Clear' szöveges videója is.

Másik hír, hogy a Skindred 2019 áprilisában indul európai / brit turnéra, a Disturbed társaságában. Az év végén a csapat továbbá headliner turnét bonyolít le. A That’s My Jam nevezetű körúton a Blood Command lesz az előzenekar. A teljes beosztás a Skindred honlapján érhető el.

A legutóbbi Skindred lemez - ami a banda első kiadványa volt az osztrák Napalm Records égisze alatt - 2015. október 30-án látott napvilágot, 'Volume' címmel.


SKINDRED - itt a 'Big Tings' album új klipje, a 'Loud And Clear'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás