Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Felvette negyedik albumát a death metalista JOHANSSON & SPECKMANN duó


2018-01-18

A világszerte ismert Rogga Johansson (Down Among The Dead Men, Echelon, Ribspreader, stb.) és Paul Speckmann (Master, Death Strike, stb.) közös bandája újabb támadást intéz!

A 2013-ban alapított Johansson & Speckmann projekt nemrég tehát ismét összeállt, és nekilátott egy újabb old-school death metal album megírásának, rögzítésének. Az új, 'From the Mouth of Madness' címet viselő lemez mércius 30-án látott napvilágot, a Soulseller Records jóvoltából, CD-n, LP-n és digitálisan.

A két death metal-mester ezúttal is Brynjar Helgetun (Liklukt) dobos és Kjetil Lynghaug (Mordenial) gitáros közreműködésében vette fel új albumát - az előbbi végezte el a keverést és a maszterizálást is. A lemezborító Roberto Toderico műve.

Paul Speckmann énekes: "Mr. Johansson és én ismét megalkottunk néhány gyilkos nótát. Ezeket összeállítván valószínűleg az eddigi legjobb albumunk született meg - mondjuk én mindegyiket nagyon imádom! Óvakodjatok, mert egy új metal-gyilok vár rátok!".

Johansson hozzátette: "Paul és én nagyon büszkék vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek negyedik albumunkat; különösen azért, mert valami igazán különlegeset tettünk le az asztalra közösen. Keménység, sötétség és megállás nélküli darálás - erre számíthattok!".

A tracklista:
01. The Demons Night
02. Is This Just Virtual?
03. Remove the Creep
04. Condemned
05. Why Fear
06. Heal the Strain
07. The Heathen of the Night
08. The Fallen Angel
09. Kill and Kill

Íme a 'The Demons Night' dal premiere:

A Johansson & Speckmann legutóbb 2016 szeptemberében adott ki albumot: a Soulseller Records jóvoltából megjelent lemez az 'Edge of the Abyss' címet viseli.


Felvette negyedik albumát a death metalista JOHANSSON & SPECKMANN duó
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás