Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Visszavonul az idén 25 éves TILES zenekar énekese, Paul Rarick


2018-01-19

A detroiti prog-rocker Tiles együttes sajnálattal közölte, hogy Paul Rarick énekes kilép a (jelenleg épp 25. évfordulóját ünneplő) csapatból, és visszavonul a zeneipari tevékenységektől.

Két évvel azután, hogy a Tiles kiadta a negyedévszázados karrierjét megkoronázó, epikus dupla albumot, a 'Pretending 2 Run'-t, a banda tagjai most mégis egy komoly problémával néznek szembe a 25. évfordulós ünnep előtt. Paul Rarick énekes ugyanis úgy döntött, visszavonul a zenéléstől; kilép a bandából. A frontember utoljára április 28-án áll színpadra, a michigani Ferndale-ban, a Loving Touch klubban.

A Tiles gitárosa, Chris Herin így nyilatkozott: "1993-ban történt, hogy Paul és Jeff Whittle basszusgitáros egyesítete erejét Mark Evans dobossal és jómagammal, annak érdekében, hogy egy nagyszabású stúdió-jamet bonyolítsanak le - ebből született meg végül az első Tiles album. 25 évvel, 6 stúdióalbummal, 2 koncertlemezzel és megszámlálhatatlan fellépéssel (Dream Theater, King's X, Judas Priest, Spock's Beard, Fates Warning, és még több tucat neves banda...) később most egy exkluzív, speciális eseményt kell bejelentenünk, mint egyik legjobb barátunk, Paul hattyúdalát... lévén Paul visszavonul az énekléstől...".

A Tiles eredeti felállásának utolsó koncertjén a banda korábbi és újabb szerzeményei is el fognak hangzani - köztük néhány ritkán játszott nóta, rajongói kedvenc, és persze a két-lemezes magnum opus, a 'Pretending 2 Run' egyes dalai (ame 96-perces "epikus progresszív hard rock-ópuszt" világszerte a modern idők egyik legkiemelkedőbb prog-albumaként tartják számon a kritikusok, és rajongók százezrei). 

A Tiles-t azonban Rarick távozása nem állítja meg: néhány héten belül bemutatják az új énekest, akivel rögtön neki is látnak a 'Pretending 2 Run'-t követő album felvételeinek!


Visszavonul az idén 25 éves TILES zenekar énekese, Paul Rarick
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás