Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BLEED FROM WITHIN - új dal- és videoklip-premier: 'The End Of All We Know'


2019-11-30

A skót Bleed From Within zenekar soron következő európai turnéja apropójából mutatott be egy vadonatúj single-dalt.

A 'The End Of All We Know' című single kapcsán a banda közleménye így szól: "Mindazt a kétséget és félelmet, ami éveken keresztül emésztett minket, most felváltotta a csillapíthatatlan vágy a fejlődés iránt. Mi pedig felismertük, felfedeztük ezt az energiát, és átvezettük azt a dalainkba. Ennek végeredménye az lett, hogy megalkottuk eddigi legerősebb, legpozitívabb hangvételű albumunkat. A 'The End Of All We Know' című szám egy fényesebb jövő képét vetíti elénk ebben a végtelennek tűnő, elnyomó hangulatban. Bandánk kalandja fantasztikus fejezeteket érint - mostanra sikerült erőre lelnünk egymásban, a zenében és azokban az emberekben, akik támogatnak minket. Köszönet mindenkinek! Reméljük, valamilyen módon Ti is kiveszitek a részeteket ebből a pozitivitásból. Hallgassátok maximális hangerőn ezt a dalt!".

A Bleed From Within a 2019-es évet egy nagyszabású nyugat-európai turnéval zárja. Az Any Given Day és a Landmvrks zenekarokkal közös túra plakátja lentebb tekinthető meg. A jövőbeni koncertekről itt lehet bővebb infókat találni.

2018-ban, 5 év kihagyás után megszületett a glasgowi Bleed From Within zenekar aktuális, legutóbbi nagylemeze. Az 'Era' című album 2018. április 6-án jelent meg. A rendeléseket itt lehet leadni.

A lemezt 2017 márciusa és szeptembere között rögzítette a banda, többnyire a Middle Farm Stúdió falai között. A hangmérnök és a mixer Adam ‘Nolly’ Getgood (Periphery, Animals As Leaders, stb.) volt.

Az 'Era' a Bleed From Within első albuma, amin Steven Jones gitározik. A skót producer / dalszerző két évvel ezelőtt csatlakozott a bandához; és azóta is aktívan kiveszi a részét a komponálásból és a stúdió-munkákból. A zenekart rajta kívül Scott Kennedy énekes, Ali Richardson dobos, Craig Gowans gitáros és Davie Provan basszer alkotja.

A lemez mind a négy single-dala, az 'Alive', az 'Afterlife', a 'Crown Of Misery' és a 'Cast Down' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában.

Alább elérhető az album stúdiós munkálatait összefoglaló videó-sorozat négy része is:


BLEED FROM WITHIN - új dal- és videoklip-premier: 'The End Of All We Know'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás