Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLEED FROM WITHIN - új videoklip az 'Era' albumról: 'Cast Down'


2018-10-04

5 év után megszületett a glasgowi Bleed From Within zenekar új nagylemeze.

Az 'Era' című album április 6-án jelent meg. A rendeléseket itt lehet leadni.

A lemezt 2017 márciusa és szeptembere között rögzítette a banda, többnyire a Middle Farm Stúdió falai között. A hangmérnök és a mixer Adam ‘Nolly’ Getgood (Periphery, Animals As Leaders, stb.) volt.

Az 'Era' a Bleed From Within első albuma, amin Steven Jones gitározik. A skót producer / dalszerző két évvel ezelőtt csatlakozott a bandához; és azóta is aktívan kiveszi a részét a komponálásból és a stúdió-munkákból. A zenekart rajta kívül Scott Kennedy énekes, Ali Richardson dobos, Craig Gowans gitáros és Davie Provan basszer alkotja.

Az új lemez első négy single-dala, az 'Alive', az 'Afterlife', a 'Crown Of Misery' és a 'Cast Down' lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában.

A Bleed From Within április végén három exkluzív lemezbemutató bulit tartott, Londonban, Manchesterben és Glasgowban. A jövőbeni koncertekről itt lehet bővebb infókat találni.

Alább elérhető az album stúdiós munkálatait összefoglaló videó-sorozat első négy része:


BLEED FROM WITHIN - új videoklip az 'Era' albumról: 'Cast Down'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás