Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

8 év után új albumot ad ki a THE ABSENCE - itt az új dal és videoklip!


2018-03-14

A floridai melodic death metal banda 'A Gift for the Obsessed' címmel látta el nyolc éven belüli első albumát, amit március 23-án ad ki az M-Theory Audio.

Az 'A Gift for the Obsessed' a The Absence első nagylemeze a nagysikerű, 2010-es 'Enemy Unbound' album (Metal Blade Records) óta - egyben az új lemezen mutatkozik be a banda átalakult felállásá, amit a két alapító, James Stewart (ének) és Jeramie Kling (dobok) mellett Mike Leon (Soulfly, Havok, Arsis) basszusgitáros, valamint Joey Concepcion (Jasta, Armageddon) és Taylor Nordberg (Soilwork, Ribspreader) gitárosok alkotnak. E felállás első megmozdulása a 2016-os 'Septic Testament' című single volt, ami végül felkerült az új albumra is. 

Az 'A Gift for the Obsessed' megjelenik többféle színű bakeliten, CD-n, digitális változatban, valamint ekluzív pakkok formájában. Az előrendelést itt lehet leadni. Ehhez kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető a címadó dal, valamint a 'Misery Trophies' című szám hivatalos videoklipje. A kisfilmeket Deidra Kling és Jeramie Kling rendezte, illetve Tommy Jones (Slayer, Testament / VideoHammer) szerkesztette.

Jamie Stewart így szólt: "Az 'A Gift for the Obsessed' megtestesíti mindazt a dinamikát, ami a The Absence-et jellemzi: dallamok, brutalitás, gyorsaság, fondorlatosság, erő, stb. - egy átfogó, kohéziós erővel felszerelt hallgatói élmény! Az album címe és a címadó dal arra a pillanatra utal, amikor művész / alkotó olyasmit tesz le az asztalra, amivel elérni a kielégülés integrális pontját. Amikor a tehetség megszállottsággal vegyül, abból egy igazán erőteljes ötvözet lesz. Ekkor jön el az a pillanat, hogy hátradülhetsz egy kicsit - akár csak néhány másodpercre -, és nyugod szívvel, büszkén élvezheted a munkád gyümölcsét. Ez az élet egyik legőrjítöbb erejű, egyben leginkább szükségszerű kielégülése - ördögűzés alkotás révén".

Az új lemezre felkerült többek közt egy Suicidal Tendencies-feldolgozás, a 'You Can’t Bring Me Down', amiben nem más, mint a Soilwork és a The Night Flight Orchestra énekese, Björn “Speed” Strid vendég-vokálozik.


8 év után új albumot ad ki a THE ABSENCE - itt az új dal és videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás