Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bad Religion-feldolgozást mutatott be a THE ABSENCE zenekar


2019-05-17

A floridai melodic death metal banda feldolgozta a Bad Religion zenekar 'Do What You Want' című klasszikusát

A 'Do What You Want' című single egy limitált, három-számos kazetta-kiadványra került fel, melynek borítóját Mark Riddick (Morbid Angel, Revocation, Dying Fetus) készítette. A banda ezt a kiadványt exkluzíve a jelenlegi észak-amerikai turné alkalmából adja ki. A kezettán továbbá szerepel a 'Walking Shadows' című szám (amiről bővebb infók lentebb találhatók) és a 'Septic Testament' című szám koncertfelvétele.

A banda ezt megelőzően közzétette új single-dalát, amiben az Aghora gitárosa, Santiago Dobles vendégeskedik.

"Rettentően izgatottak vagyunk, hogy végre megoszthatunk egy új single-t / videoklipet, amit a 'Walking Shadows' című számhoz készítettünk! Ez a dal lemaradt legutóbbi, 'A Gift for the Obsessed' című albumunkról, de meg kellett várnunk a megfelelő pillanatot, hogy megoszthassuk ezt a szörnyeteget mindenkivel. És nem is találhattunk volna erre jobb alkalmat, mint a soron következő mega-turnénk kezdete! A körúton a legendás Deicide, az Origin és a Jungle Rot társaságában járjuk az Államokat. Ez egy iszonyatosan kegyetlen szám;tehát tökéletesen passzol ehhez a hasonlóan súlyos turné-összeállításhoz".

"Az alább látható videoklipet dobosunk, mindenes reneszánsz emberünk, Jeramie Kling filmezte élőben; a szerkesztést és a vágást pedig Adam Hutton, a BurdenInSilence Designs munkatársa végezte el. Mindketten fantasztikus munkát végeztek; mi pedig tökéletesen elégedettek vagyunk a végeredménnyel".

A The Absence 'A Gift for the Obsessed' címmel látta el nyolc éven belüli első albumát, amit 2018. március 23-án adott ki az M-Theory Audio. Az 'A Gift for the Obsessed' a The Absence első nagylemeze a nagysikerű, 2010-es 'Enemy Unbound' album (Metal Blade Records) óta - egyben az új lemezen mutatkozott be a banda átalakult felállásá, amit a két alapító, James Stewart (ének) és Jeramie Kling (dobok) mellett Mike Leon (Soulfly, Havok, Arsis) basszusgitáros, valamint Joey Concepcion (Jasta, Armageddon) és Taylor Nordberg (Soilwork, Ribspreader) gitárosok alkotnak. E felállás első megmozdulása a 2016-os 'Septic Testament' című single volt, ami végül felkerült az új albumra is. 

Az 'A Gift for the Obsessed' megjelent többféle színű bakeliten, CD-n, digitális változatban, valamint exkluzív pakkok formájában. A rendeléseket itt lehet leadni. Ehhez kedvcsinálóképpen lentebb megtekinthető a címadó dal, valamint a 'Misery Trophies' című szám hivatalos videoklipje. A kisfilmeket Deidra Kling és Jeramie Kling rendezte, illetve Tommy Jones (Slayer, Testament / VideoHammer) szerkesztette.

Jamie Stewart korábban így szólt: "Az 'A Gift for the Obsessed' megtestesíti mindazt a dinamikát, ami a The Absence-et jellemzi: dallamok, brutalitás, gyorsaság, fondorlatosság, erő, stb. - egy átfogó, kohéziós erővel felszerelt hallgatói élmény! Az album címe és a címadó dal arra a pillanatra utal, amikor művész / alkotó olyasmit tesz le az asztalra, amivel elérni a kielégülés integrális pontját. Amikor a tehetség megszállottsággal vegyül, abból egy igazán erőteljes ötvözet lesz. Ekkor jön el az a pillanat, hogy hátradülhetsz egy kicsit - akár csak néhány másodpercre -, és nyugod szívvel, büszkén élvezheted a munkád gyümölcsét. Ez az élet egyik legőrjítöbb erejű, egyben leginkább szükségszerű kielégülése - ördögűzés alkotás révén".

Az új lemezre felkerült többek közt egy Suicidal Tendencies-feldolgozás, a 'You Can’t Bring Me Down', amiben nem más, mint a Soilwork és a The Night Flight Orchestra énekese, Björn “Speed” Strid vendég-vokálozik.


Bad Religion-feldolgozást mutatott be a THE ABSENCE zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás