Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

EYES SET TO KILL - új szöveges videó a bandáról elnevezett albumról: 'Not Sorry'


2018-04-20

Az Arizona-i Eyes Set To Kill nemrég kiadta 2013-as albuma, a 'Masks' folytatását.

A poszt-hardcore zenében utazó Eyes Set To Kil új nagylemeze február 16-án jelent meg, a Century Media Records jóvoltából (ennél a kiadónál ez a második ESTK-album). A bandáról elnevezett lemezt Sam Graves producelte; míg a keverés és a maszter Joe Graves (Innersound Audio) nevéhez fűződik. Az album 13 dala "remekül definiálja a banda fejlődését és releváns mivoltát". 

Alexia Rodriguez énekesnő az alábbiképpen kommentálta az új album jelentősségét: “Az elmúlt 4 évet többnyire rombolással és újjáépítéssel töltöttünk - értem ezt elsősorban kreatív tekintetben. Voltak idők, amikor úgy éreztük, a külső erők szétzúznak minket, de végül rájöttük, hogy a zene ad nekünk erőt a továbblépéshez. Ezzel a bandáról elnevezett albummal szeretnénk meghatározni a jövőnket, lévén ezek a dalok életünk legerősebb, legreménytelibb pillanatait tükrözik - személyes és előadói értelemben egyaránt".

A tracklista:
01. Burn Down
02. Die Trying
03. Not Sorry
04. Break
05. Survive
06. Never Forget
07. Saved You With A Lie
08. Devastated
09. Letting Go
10. Drift Away
11. Misery
12. Voices
13. Who We Used To Be

Az 'Eyes Set To Kill' album debütáló single-dala, 'Break' 2017 végén került bemutatásra. 2018 áprilisában megjelent a második single, a 'Not Sorry' - lentebb ez is elérhető szöveges videó formájában.

Az Eyes Set To Kill 2013. szeptember 17-én adta ki ötödik nagylemezét, 'Masks' címmel, a Century Media Records jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


EYES SET TO KILL - új szöveges videó a bandáról elnevezett albumról: 'Not Sorry'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás