Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

LITTLE CAESAR - itt a veterán rockbanda szöveges videoklipje: 'Straight Shooter'!


2020-05-12

A veterán kaliforniai hard rock banda bemutatta 2018-as albuma, az 'Eight' legfrissebb promóciós videóját.

A Little Caesar egy "nonszenszet nem ismerő hard rock banda", ami fennállása során mindvégig arra törekedett, hogy a '70-es évek rock-óriásainak (Bad Company, Humble Pie) sajátos hangzását ötvözze feszes groove-okkal (ZZ Top) és klasszikus R&B-dallamokkal.

A banda 2018-ban világraszóló szerződést kötött a Golden Robot Records-szal, és azév márciusában kiadta új albumát, 'Eight' címen. Az 'Eight' a banda hat éven belüli első stúdiólemeze. Az új albumot egy 'Time Enough For That' című, "fél-power ballada" vezette fel. Ez a nóta tökéletesen jellemzi az egész lemez nyers, de ugyanakkor lélekkel teli mivoltát. Ron Young frontember a "tetovált szívét beleadván ontja magából a tipikus, érzelmekkel felszerelt ének-témákat"; míg "a dalokat megalapozó, síró gitárszólók a klasszikus FM-rádió korszakra emlékeztetnek". A Little Caesar a 2010-es évek végén is pontosan azt nyújtja, ami hiányzik a mai, kortárs rockzenéből.


Az 'Eight' album 2018. március 16-án jelent meg, de az első single-dal már február 5-én napvilágot látott. A 'Time Enough For That' hivatalos klipje lentebb megtekinthető.

A 'Time Enough For That' mellett olyan jövőbeni klasszikus dalok is felkerültek az albumra, mint a 'City Of Sin', valamint a riff-központú 'Straight Shooter' és az 'Another Fine Mess'. A 'Straight Shooter' című számhoz 2020 májusában mutattak be egy hivatalos szöveges videoklipet, ami itt érhető el:

A los angelesi banda legutóbbi nagylemeze 2012-ben jelent meg, 'American Dream' címmel. A Little Caesar felállása egyébként az 1987-es megalakulás óta változatlan; mindössze egy tagcsere történt 2014-ben: Joey Brasler gitárost váltotta Joey Malone.


LITTLE CAESAR - itt a veterán rockbanda szöveges videoklipje: 'Straight Shooter'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás