Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'Fireball' címmel új digitális EP-t adott ki a PRISTINE zenekar - itt a 'Lucid Dream' című szám szöveges videója!


2020-05-26

A Heidi Solheim énekesnő vezette blues-rockbanda bemutatta az új mini-lemez második dalának hivatalos videoklipjét.

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy bejelenthetjük új EP-nket! Ezekben a nehéz és különös időkben nekünk is át kell gondolnunk, mi lesz az emberiség sorsa, és mi tesz azzá minket, akik vagyunk. Ezt a csodálatos lemezborítót egy norvég művész, Christian Muri Clemetsen készítette. Christian egy csomó régi filmes posztert gyűjtött össze; kis darabokra vágta őket, és egy új művet hozott ki belőlük. Ez egy meglehetősen jellemző reprezentációja az emberi lények sokszínű mivoltának - tele van apró részletekkel, színekkel. Hálás köszönet nektek a támogatásért - reméljük, a közeljövőben találkozunk veletek az út során! Vigyázzatok egymásra és magatokra! Szeretettel - a Pristine zenekar".

A tracklista:
01. Fireball
02. Lucid Dream
03. Behind The Line

A banda az új EP címadó dalához videoklipet is forgatott. Ennek kapcsán így szól a Pristine-közlemény: "A Pristine legújabb kiadványa, a 'Fireball' egy különleges sztorit képez, ami a szerelem és a veszteség közeli kapcsolatát meséli el. Ez egy elégia; egy színdarab, aminek egykoron részesei voltunk, egy olyan világban, amit biztosnak hittünk... aztán hirtelen minden, amit ismertünk, darabjaira hullik mivel elvesztünk valakit, aki hozzánk közel állt".

Később megjelent a 'Lucid Dream' című szám szöveges videója is, amit így kommentált a banda: "Rengeteg inspiráció ér minket azzal, hogy pszichedelikus rockzenét hallgatunk, és amikor írtuk a 'Lucid Dream' című számot, úgy éreztük, szavakba kell foglalnunk Norvégia népi hiedelmeit és rejtélyeit, melyekkel annak idején felnőttünk. Az új dal szövege arról a helyről szól, amit otthonnak hívsz, és azokról a történésekről is, amiket a későbbi életed során átélsz. Igyekeztünk a zenéhez illő szöveges videoklipet készíteni. Dobosunk, Ottar elhelyezett egy kamerát a kocsijában, miközben hazafelé vezetett szülővárosába, az észak-norvégiai Brensholmen-be. (Ezt a videót még áprilisban forgattuk, tehát több méternyi hó látható a képeken.) Ezzel meg is született a dalszöveges klip tökéletes háttér-története".

A 'Fireball' EP-t a Pristine egy váratlan időszak, a globális koronavírus-járvány közepette alkotta meg. Ebben, a jelenleg zűrzavaros, lehangoló világban a Pristine tagjai úgy érezték, egy kis időre be kell húzniuk a féket, és körül kell nézniük, hogy újra rájöjjenek, kik is vagyunk valójában. Ez a digitális EP minden bizonnyal a norvég rockbanda eddigi legszokatlanabb, legegyedibb kiadványa.

Az EP-t itt lehet letölteni és meghallgatni.


'Fireball' címmel új digitális EP-t adott ki a PRISTINE zenekar - itt a 'Lucid Dream' című szám szöveges videója!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás