Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új felállással rögzítette új albumát az A PALE HORSE NAMED DEATH zenekar - bemutatták az új dalt


2019-01-11

A new yorki gothic / doom metal banda nemrég bemutatta új tagjait, és megkötötte friss lemezszerződését is.

Gitárokon ezentúl Joe Taylor (Lita Ford, Doro Pesch) fog játszani a bandában. Taylor a Seventh Void-ból is ismert Matt Brown helyét veszi át; aki "üzleti ügyek" miatt kényszerült távozni a felállásból.

Az A Pale Horse Named Death énekes-gitárosa, Sal Abruscato; basszusgitárosa, Eric Morgan; gitárosa, Eddie Heedles; és dobosa, a legendás Johnny Kelly (Type O Negative, Danzig) izgatottan vonult be egy New Jersey-beli stúdióba, hogy az új tagokkal kiegészülve felvegye soron következő nagylemezét. Ennek kapcsán nemrég az alábbi közlemény érkezett: "Pillanatnyilag épp új lemezszerződésünkkel kapcsolatban tárgyalunk az SPV / Long Branch Records kiadókkal, hogy a közeljövőben piacra dobhassunk egy új A Pale Horse Named Death albumot. Ez lesz a régóta esedékes harmadik lemezünk; amit már nagyon várnak a rajongók és mi magunk is".

Az A Pale Horse Named Death 2017 októberében aktiválta újra magát, miután Sal Abruscato elkötelezettségei a Life Of Agony színeiben véget értek. Ezután lépett ki eredeti bandájából (helyét egy női dobos vette át), és élesztette újjá az APHND-t.

2018 áprilisában megkötötte a banda új lemezszerződését a Long Branch Records-szal; egyben bejelentették, hogy következő, 'When the World Becomes Undone' című nagylemezük 2019. január 18-án jelenik meg.

A 'When the World Becomes Undone' "gyönyörűsége a sötétségben gyökeredzik. A lemez apokaliptikus heavy metal zenéje rejtélyes goth-szintetizátorral és grunge stsílusú dalszerzői kompozíciókkal vegyül. A brooklyni doom-istenek ismét bebizonyítják, hogy ők a műfaj legsokoldalúbb bandája".

Az új album maszterizálását a híres Maor Appelbaum (Faith No More, Meat Loaf, Yes, Sepultura, Halford, stb.) végezte el, a Maor Appelbaum Mastering Stúdióban; a lemezborítót pedig ezúttal is Sam Shearon (Rob Zombie, Fear Factory, Cradle Of Filth stb.) ksézítette. Íme a mű és a dallista:

01. And Hell Will Follow Me
02. As Black As My Heart
03. To Die In Your Arms
04. Heroin Train
05. Devil In The Closet
06. Cracks In The Walls
07. Bad Dream
08. Bath In My Blood
09. Pill Head
10. Meet The Wolf
11. Serial Killer
12. When Crows Descend Upon You
13. Die Alone

A lemez első single-dala, a 'Love The Ones You Hate' november 16-án debütált; december 14-én pedig bemutatták a 'Vultures' című számot is, ízelítőképpen az előrendeléshez, aminek részletei itt érhetők el.

Újabban a 'When The World Becomes Undone' című szám látott napvilágot:

Júniusban kiderült az is, hogy a banda 2019 tavaszán európai turnét bonyolít le, a következő album promóciója keretében. A dátumok és állomások listája az alábbi plakáton olvasható:

További infók, bejelentések az apalehorsenameddeath.com oldalon várhatók.

Az A Pale Horse Named Death mindeddig két stúdióalbumot adott ki, 'And Hell Will Follow Me' (2011) és 'Lay My Soul to Waste' (2013) címen.


Új felállással rögzítette új albumát az A PALE HORSE NAMED DEATH zenekar - bemutatták az új dalt
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás