Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

PROFANATICA - kiadta és teljes egészében bemutatta új, 'Rotting Incarnation of God' című albumát a veterán new yorki extrém metal banda


2019-10-12

Az Incantation egykori tagjai által 1990-ben alapított amerikai black / death metal banda október 11-én adta ki új albumát, a Season Of Mist kiadó jóvoltából.

A Profanatica új, 'Rotting Incarnation of God' című albumának borítója és dallistája így néz ki:

01. Liturgy Of Impurity
02. Prayer In Eclipse
03. Broken Jew
04. Washed In The Blood Of Lord
05. Sacramental Cum
06. Mocked, Scourged And Shit Upon
07. Tithing Cunt
08. Rotting Incarnation Of God
09. Eucharist In Ruin
10. In My Kingdom

A "barbári privitizmust" és "abszolút blaszfémáit" hirdető Profanatica az egyik legelső amerikai extrém metal banda, ami az elmúlt években tagadhatatlan kultikus státuszt szerzett magának. A zenekart eredetileg a legendás Incantation három egykori tagja alapította - közülük Paul Ledney dobos-énekes jelenleg is frontemberként működteti a bandát. A másik alapító tag, John Gelso basszer-gitáros (The Royal Arch Blaspheme, ex-Abomination) szintén eredeti résztvevője volt a formációnak, de jelenleg Adam Besserer (Ipsissimus, Nightbitch, One Master) kíséri Ledney-t szólógitáron, Richard Olsen pedig basszusgitáron.

Leszámítva az 1990-es 'Weeping In Heaven' EP-t, és néhány kultikussá vált demó-lemezt, a '92-es feloszlásig nem adott ki nagylemezt a banda - erre egészen 2007-ig kellett várni ('Profanatitas de Domonatia'), de Ledney azóta is töretlenül gyártja a beteges, istenkáromló mesterműveket. Három évvel később megjelent 'Disgusting Blasphemies Against God' című albumukkal újabb szintet léptek az amerikai extrém metal-szcénán; újabb három év múlva pedig megjelent a 'Thy Kingdom Cum', ami szintén felülmúlt minden kritikai várakozást. 2016-ban eljött az idő egy újabb anti-keresztény ópusz kiadására: a 2016. július 22-én megjelent 'The Curling Flame of Blasphemy' a banda állandósult kiadója, a Hell's Headbangers Records jóvoltából látott napvilágot.

Három év elteltével megszületett az újabb ópusz - immáron az új tagokkal. A Profanatica következő, 'Rotting Incarnation of God' című albumával visszatért old-school gyökereihez, de hangzásukat tekintve újragondolták védjegyüknek számító hangzásukat; méghozzá a lehető legkörmönfontabb, legdinamikusabb módon.

Paul Ledney röviden így foglalta össze bandája új munkáját: "A Profanatica továbbra is folytatja azt a harcot, ami minden szerintünk téves ideológia ellen irányul".

Íme az új album teljes premiere:


PROFANATICA - kiadta és teljes egészében bemutatta új, 'Rotting Incarnation of God' című albumát a veterán new yorki extrém metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás