Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ORGANECTOMY - új videoklip az új-zélandi brutál-death banda debütáló albumáról: 'Carnal Bloodlust'


2018-09-11

Az új-zélandi Christchurch városából származó brutál death metal / slam banda év elején lemezszerződést kötött a Unique Leader Records-szal...

Az Organectomy a Unique Leader Records jóvoltából 2018. május 11-én hivatalosan is kiadhatta eredetileg 2017 decemberében megjelent, 'Domain of the Wretched' című debütáló nagylemezét, aminek produceri és hangmérnöki munkáit maguk a banda tagjai végezték el. Az album lentebb látható borítóját Pedro Sena (Lordigan) tervezte.

A banda közleménye így szól: "Nagyon örülünk, hogy csatlakozhattunk a Unique Leader-családhoz, ahol jelenleg napjaink legjobb extrém metal bandái tartózkodnak. Annak idején, amikor belevágtunk a dolgokba, mi magunk is számos bandát istenítettünk a Unique Leader előadói közül; és mi is arra törekedtünk, hogy minél jobbak legyünk; egy nap pedig felérjünk az ő szintjükre. Most, hogy végre itt vagyunk, semmi szándékunk leállni egy pillanatra sem. Ez a kezdete az Organectomy új érájának, amihez kiváló platformot biztosít a Unique Leader. A jövőben még ennél is hatalmasabb dolgokra számíthattok tőlünk a slam-brutalitás nemzetközi színterén!".

A 'Domain of the Wretched' album a slam és a tech-death zene pusztító ötvözete, ami "beteg atmoszférákat és vad brutalitást visel magán". Az Organectomy kétségkívül az új-zélandi extrém metal-szcéna jelenlegi egyik legkiemelkedőbb bandája.

Íme a 'Domain of the Wretched' borítója, tracklistája és a teljes album-stream (plusz a 'Terror Form' és a 'Carnal Bloodlust' hivatalos klipje, amit a Crazy Eye Productions munkatársai és a banda tagjai rendeztek):

01. Eons Of Unyielding Darkness
02. Sanctum Of Deceit
03. Beckoning The Horrors Of The Depths
04. Intracranial Incubation
05. Carnal Bloodlust
06. Terror Form
07. Inherent Revulsion
08. Cascading Into Despair
09. Domain Of The Wretched
10. Entropic Decay


ORGANECTOMY - új videoklip az új-zélandi brutál-death banda debütáló albumáról: 'Carnal Bloodlust'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás