Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

GRIND ZERO - kedvcsináló az új, 'Concealed in the Shadow' című albumhoz


2018-05-28

Az olasz death metalisták a Punishment 18 Records-szal kötöttek lemezszerződést második albumukra, ami a 2014-es debütáló, 'Mass Distraction' című anyag folytatása lesz.

A Grind Zero együttest 2011 végén alapította két jóbarát, Alex Colombo és Udo Usvardi, azzal a céllal, hogy "fejet hajtsanak azon legendás old-school bandák előtt, melyeken annak idején felnőttek". 2012 januárjában Mr.D. (azaz Dhilorz az Ancient zenekarból) gitárosként csatlakozott a felálláshoz, amit később Alessandro “Rullo” Durini dobos és Marco Piras énekes tett teljessé.

2012 tavaszán eljött az idő, hogy színpadra vigyék a produkciót: azév áprilisában már fel is léptek az Entombed előzenekarakénr. Később pedig két norvég banda, a Diskord és az Execration előzenekaraként turnéztak, illetve számos klub-koncertet adtak Olaszország-szerte.

2015 áprilisában Alessandro Durini-t leváltotta  Matteo Amighetti, aki egészen 2016 decemberéig volt a banda tagjai. Innentől fogva Emanuele Prandoni session-dobossal működik a zenekar.

A Grind Zero második, 'Concealed in the Shadow' nagylemeze várhatóan a tavasz végén jelenik meg, a Punisment 18 Records jóvoltából. Az új lemezt nem más, mint a legendás Dan Swanö (Opeth, Bloodbath, Katatonia, Edge Of Sanity) keverte és maszterizálta; egyben így nyilatkozott: "Ez egy fantasztikus death / grind album, ami egyenesen a '80-as évek végén és a '90-es évek elejére repít vissza engem!".

Az új album borítója és tracklistája így néz ki:

01. Soul Collected
02. Corrosion
03. See You In Hell
04. Master's Pleasure
05. Sodomizing The Sun
06. A Shadow
07. Lost Shrine
08. Buried Deception
09. The Horde
10. Cursed Be My Path

A lemez hivatalos előzetese alább tekinthető meg:


GRIND ZERO - kedvcsináló az új, 'Concealed in the Shadow' című albumhoz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás