Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MONOTHEIST - itt az új klip a 'Scourge' albumról. 'The Grey King'!


2018-06-26

A Prosthetic Records igazolta le a progresszív death metalista Monotheist együttest, aminek tagja JJ “Shiv” Polachek (7 Horns 7 Eyes, Nekroi Theoi) énekes és Prophet gitáros is.

A Monotheist 'Scourge' címmel adta ki új albumát, CD-n, digitálisan és limitált bakeliten, március 16-án. A rendeléseket itt lehet leadni.

A banda új lemezszerződést kötött a Prosthetic Records-szal - ennek kapcsán Shiv szólalt meg: "Nagy megtiszteltetés számomra egy olyan kiadóhoz igazolni, ahol rengeteg erőteljes, intenzív banda szerepel - mint például a Dawn Ray'd, a Venom Prison és a Septicflesh. Alig várjuk már, hogy megtudjuk, mit hoz a jövő. Immáron egy nagy boldog család vagyunk, a Prosthetic kiadóval karöltve".

Prophet hozzátette: "A Monotheist nagyon hálás a lehetőségért, amit a Prosthetic Records ajánlott a 'Scourge' kiadására. A Prosthetic-nél a metal műfaj nagy nevei tartózkodnak; rengeteg jó zenét és lemezt adtak eddig ki. Hatalmas megtiszteltetés tehát számunkra, hogy a Prosthetic-família tagjai lehetünk, és tovább vihetjük a "sick-metal" tradícióját!".

A 'Scourge' album nyolc dalt tartalmaz, közel egy órában, a banda progresszív / technikás metal-stílusa jegyében, egyben muzikális evolúciót produkálván a Monotheist karrierjében. A keverés és a maszter Aaron Smith (7 Horns 7 Eyes) és az Envisage Audio stúdió nevéhez fűződik. A lemezen vendégként szerepel két neves zenész, Bobby Koelble (ex-Death, Death to All) és Christian Alvestam (ex-Scar Symmetry) - ez utóbbi a 'The Grey King' című számban, aminek hivatalos klipje lentebb megtekinthető.

A tracklista:
01. The Grey King
02. The Great Chain At The Neck Of The Earth
03. Mark Of The Beast Pt. 1: The Image
04. Mark Of The Beast Pt. 2: Scion Of Darkness
05. Infinite Wisdom
06. Desolate It Mourns Before Me
07. Abominable Acts
08. Scourge

Alább a 'Mark Of The Beast Pt. 2: Scion Of Darkness' című tétel és a lemez címadó dala is meghallgatható:

A Monotheist 2004-ben alakult, a floridai Orlando-ban. Egyedülálló hangzású progresszív death metal zenéjükre a Suffocation brutalitása, az Extol dallam-érzéke és a legendás Death riffelései volt hatással; de dalaikban érezhető némi Opeth-hatás is, köszönhetően a klasszikus és jazz zenei betéteknek.

A banda teljes felállását - Shiv és Prophet mellett - Cooper Bates dobos-énekes, Tyler McDaniel gitáros-énekes és Jose Figueroa basszusgitáros alkotja.


MONOTHEIST - itt az új klip a 'Scourge' albumról. 'The Grey King'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás