Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új dal az EMMURE-tól: 'Uncontrollable Descent'


2020-05-28

A new yorki deathcore banda bemutatta legújabb számát, ami a június 26-án, megjelenő, új albumon szerepel.

Az Emmure soron következő albuma 'Hindsight' címmel jelenik meg június 26-án, a SharpTone kiadó jóvoltából. A borító és a dallista így néz ki:

01. (F)Inally (U)Nderstanding (N)Othing
02. Trash Folder
03. Pigs Ear
04. Gypsy Disco
05. I’ve Scene God
06. Persona Non Grata
07. Thunder Mouth
08. Pan’s Dream
09. 203
10. Informal Butterflies
11. Action 52
12. Bastard Ritual
13. Uncontrollable Descent

Az új albumot itt lehet előrendelni. Alább ízelítőképpen elérhető a vadonatúj single-dal, az 'Uncontrollable Descent' vizualizációs videója:

Az Emmure tavaly ősszel is bemutatott egy új számot, ami a 'Hindsight' lemezre fog felkerülni. Íme a 'Pigs Ear' premiere:

2020 márciusában jelent meg az új album második single-dala, a 'Gypsy Disco', aminek itt érhető el a hivatalos videoklipje:

Az Emmure legutóbbi, hetedik nagylemeze - ami a 'Look at Yourself' címet kapta - 2017. március 3-án jelent meg, rajta többek közt azzal a 'The Torch' és 'Russian Hotel Aftermath' dalokkal, amik már ezt megelőzően debütáltak (lentebb elérhető mindkét szám).

Ez az album megrendelhető a kiadó honlapján, CD-n és bakelit-változatban.

Az Emmure aktuális albuma az első, amin Frankie Palmeri énekest leszámítva egy teljesen új felállás mutatkozott be. Palmeri-t jelenleg Josh Travis gitáros (Glass Cloud, ex-The Tony Danza Tapdance Extravaganza), Phil Lockett basszusgitáros (ex-The Tony Danza Tapdance Extravaganza) és Josh Miller dobos (ex-Glass Cloud) kíséri. Ebben a formában 2016. április 22-én állt először színpadra az Emmure, a németországi Oberhausen-ben. (A korábbi tagok - Mark Davis, Jesse Ketive, Mike Mulholland és Adam Pierce - 2015 végén hagyták magára Palmeri-t, mondván a bandát "elöntötte a negativitás").

Az Emmure korábban a Victory Records szárnyai alá tartozott - itt jelent meg a banda előző albuma (2014 áprilisában), az 'Eternal Enemies' is - erről bővebben itt írtunk.


Új dal az EMMURE-tól: 'Uncontrollable Descent'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás