Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SCIENTIST - itt a Chicago-i sludge banda új klipje, a 'Magick Mirror'!


2018-04-25

A sludge / poszt-metal zenében utazó, Chicago-i Scientist együttes bemutatta új, harmadik nagylemeze legfrissebb klipjét.

A Scientist 2018. április 13-án jelentette meg harmadik stúdiólemezét, a 'Barbelith'-et, ami egy koncepcionális anyag, "az élet értelmének okkult és pszichedelikus eszközök használatával való felkutatása" kapcsán.

A Scientist a sludge, a doom, a prog és a black metal műfajok jellegzetes elemeit ötvözi egyedi és organikus hangzással. Ennek végeredménye egyenlő részben lesz brutális és zeneileg lenyűgüző. Előző két albumuk meglehetősen nagy kritikai elismerésnek örvendett (a 2015-ös '10100||00101' például felkerült a Metal Injection magazin év végi top 10-es listájára) - magasak voltak tehát az elvárások a harmadik lemezt illetően... azonban a 'Barbelith' minden bizonnyal felülmúlja még elődjét is!

Az alábbi lejátszó révén megrendelhető a 'Barbelith', valamint meghallgatható a teljes album:

Az új albumot Pete Grossman hangmérnökkel vették fel, a Chicago-i Bricktop Stúdióban. A keverést a neves Sanford Parker, a maszterizálást pedig a szintén híres Alan Douches végezte el.

Újabban megjelent a 'Magick Mirror' című szám hivatalos videoklipje:

A Scientist felállása így néz ki:

Eric Plonka - gitár, vokál
Justin Cape - dobok
Patrick Auclair - gitár, vokál
Mathew Milligan - basszusgitár
barry kotarba - ének


SCIENTIST - itt a Chicago-i sludge banda új klipje, a 'Magick Mirror'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás