Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

STORMZONE - itt a 'Lucifer’s Factory' album friss videoklipje, a 'Cushy Glen'!


2018-06-07

Az ír metal csapat 6. sorlemeze, a 'Lucifer’s Factory' áprilisban jelent meg.

Az új Stormzone-ópusz, a 'Lucifer’s Factory' a belfasti heavy metalisták hatodik stúdió-munkája. A zenekar előző lemezeivel meghódította a nemzetközi metal-sajtót és a színpadokat egyaránt, az USA-tól Japánig. Többek közt a patinás brit Classic Rock és Metal Hammer magazinok méltatták albumaikat olyan megjegyzésekkel, mint a “hihetetlenül zseniális”, vagy a következő: “Ha heavy metal-fan vagy, akkor tégy magadnak egy szívességet, és hallgasd meg a Stormzone-t!”.

A banda új albuma, a 'Lucifer’s Factory' szintén nem okoz csalódást. 13 feszes heavy metal-himnusz került fel erre a lemezre, amit Harv Harbinson kivételes énekhangja - és persze a banda többi tagjának energikus, egyben pontos zenei kifejezése - tesz még különlegesebbé, egyedibbé. Amellett, hogy a Stormzone most is magasba emeli a klasszikus heavy metal zászlaját, egyben ezzel a lemezzel ünneplik kelta gyökereiket is (pl. a 'Cushy Glen', az 'Albhartach' és a 'Dark Hedges' című számok folk-beütése révén).

A tracklista:
01. Dark Hedges
02. Lucifer’s Hedges
03. Cushy Glen
04. Last Night In Hell
05. Albhartach
06. We Are Strong
07. Broken Window
08. The Heaven You Despise
09. Hallows’ Eve
10. Your Hell Falls Down
11. In For The Kill
12. The Last Goodbye
13. Time To Go

Az új album első ízelítője, a 'Dark Hedges' című szám hivatalos klipje, amit az a Jim Crone rendezett, aki annak idején együtt dolgozott a bandával az 'Another Rainy Night' videóján is. A "Dark Hedges" egy kísérteties táj Észak-Írországban. Sokan a Trónok harca sorozatból ismerhetik ezt a helyet, aminek egyébként fontos szerepe van az ír mítológiában. A legenda szerint egy júniusi este megjelent itt egy gyönyörű, szellem-hölgy, aki táncával felélesztette a közelben nyugvó holtakat.

Június elején megjelent a 'Cushy Glen' dal hivatalos videója is. Ez a szám egy ír útonálló, Cushy Glen valós történetét dolgozza fel. Glen az észak-ír Coleraine környékén terrorizálta a lakosságot és az arra utazókat, több min két évszázaddal ezelőtt. Cushy sajátos fortélya volt, hogy a kocsmából kilépő embereket végezte ki, elvágván a torkukat és kizsákmányolván őket. Cushy garázdálkodásának környékét "Murder Hole"-nak nevezték el, miután összeállt további négy bűnöző gyilkossal ("Cushy's Gang"). Az útonállókat később egy rablási kísérlet során lőtték agyon.

A 2018-as év egyébként a Stormzone fennállásának 12. évét fémjelzi. Ezidő alatt a zenekart olyan legendák hívták turnéra, mint a Stryper, a Saxon, a Y&T, Sebastian Bach, a Tesla, a Diamond Head, a White Lion és a Winger. Felléptek már többek közt a Wacken Open Air, a Sweden Rock, a Lorca Rock, a Headbangers Open Air, a Metal Days, a Leyendas Del Rock, a Sonisphere, a Bloodstock Open Air, a Raismesfest, a Skulls of Metal, a Firefest és a Metal Assault fesztiválokon is. Továbbá, a Stormzone-t érte nemrég az a megtiszteltetés, hogy a legendás Dokken-gitáros George Lynch kísérő-bandája lehessenek, a Lynch Mob európai körútján! Az idei év második fele természetesen ismét turnézással fog telni. A jövőbeni koncertek listája a banda Facebook-oldalán található meg.

A Stormzone legutóbbi, ötödik sorlemeze, a 'Seven Sins' 2015 augusztusában került a boltokba, a Metal Nations Records gondozásában. A lemezről bővebben itt írtunk.


STORMZONE - itt a 'Lucifer’s Factory' album friss videoklipje, a 'Cushy Glen'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás