Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Cattle Decapitation, Gutrot és Ritual Torture tagok egyesültek a CAVE BASTARD zenekarban - itt az új klip, a 'Purity Through Oblivion'!


2018-07-24

A San Diego-beli "brutál-metal" banda a Cattle Decapitation, a Gutrot, a Ritual Torture, a Bridge Jumper és a Temblad egykori és jelenlegi tagjaiból állt össze.

A Cave Bastard februárban elvégezte a végső simításokat debütáló albumán, ami 'The Bleak Shall Devour the Earth' címmel szabadult a világra, március végén, az Accident Prone Records jóvoltából.

A 'The Bleak Shall Devour the Earth' felvételei 2016 októbere óta zajlottak, a San Diego-beli Audio Design Stúdióban. A hangmérnök a legendás Billy Anderson (Neurosis, Brutal Truth, Cattle Decapitation) volt, de besegített a munkálatokba Jordan Andreen asszisztens is. A master a Trakworx stúdió és Justin Weis nevéhez köthető; míg a borítót Varises Otak készítette.

A Cave Bastard március 23-án jelentette meg debütáló albumát (bakeliten és digitálisan), az Accident Prone kiadó révén, mely 2017 augusztusában piacra dobta a banda Blk-Ops-szal közös split-lemezét is.

A tracklista:
01. Throes Of The Devourer
02. Neo - Genesis
03. Methane Epistaxis
04. Massacre Reaction
05. Trapped In A World Of Formlessness
06. Martial Asphyxiation
07. Purity Through Oblivion
08. Liar Betrayed

Összességében több mint három éven keresztül készült a debütáló Cave Bastard album, ami a banda "kiüresedett zord imázsának, könyörtelenül brutális riffjeinek és apokalipszist idéző, földet megrengető ritmusainak elegyét" hivatott a világra szabadítani. "Ez a nyolc dal garantáltan elkalauzolja a hallgatókat az üresség és a nihilizmus káoszába. A Cave Bastard különféle atrocitások, embertelenségek és korrupciós ügyek véget nem érő manifesztációját prezentálja munkássága első fejezete, a 'The Bleak Shall Devour the Earth' album keretében".

A Cave Bastard jelenlegi felállását Marlon Matthew (Temblad) dobos, Steve Pearce énekes, Troy Oftedal (ex-Cattle Decapitation, Piglife) basszusgitáros és Nick Padron / Chase Ferguson (ex-Bridge Jumper) gitárosok alkotják.

Íme a 'The Bleak Shall Devour the Earth' hivatalos előzetese és a 'Massacre Reaction' című szám premiere:

Újabban megjelent a 'Purity Through Oblivion' című szám hivatalos klipje is:

A teljes albumot a Decibel magazin oldalán lehet meghallgatni.

A Cave Bastard Facebook-oldala itt érhető el.


Cattle Decapitation, Gutrot és Ritual Torture tagok egyesültek a CAVE BASTARD zenekarban - itt az új klip, a 'Purity Through Oblivion'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás