Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

KALMAH - itt az új klip a 'Palo' albumról: 'Take Me Away'!


2018-08-29

A svéd dallamos death metal csapat április 6-án adta ki új albumát, a Spinefarm Records jóvoltából. Erről mutatta be most új videoklipet.

"Abban a korban, amikor a melodic death metal műfaj legtöbb bandája leginkább a kereskedelmi szempontból könnyen befogadható, sztenderdeknek megfelelő zenét művel, a Kalmah továbbra is hű marad gyökereihez. A finn örökséget magán viselő, "never-say-die" attitűddel, valamint skandináv kultúrával gazdagon felszerelt 'Palo' album egy olyan dal-kollekció egyaránt tartalmaz zord agressziót és felemelő dallamokat, bemutatván a banda megállíthatatlan evolúcióját, melynek köszönhetően a nemzetközi death metal-szcéna egyik legjelentősebb erőművévé váltak".

Az alább látható lemezborítót Niklas Sundin készítette:

A tracklista:
01. Blood Ran Cold
02. The Evil Kin
03. The World Of Rage
04. Into The Black Marsh
05. Take Me Away
06. Paystreak
07. Waiting In The Wings
08. Through The Shallow Waters
09. Erase And Diverge
10. The Stalker

Az első dal-premier, a 'The Evil Kin' lentebb elérhető, a 'Blood Ran Cold' és a 'Take Me Away' frissen megjelent videoklipjével egyetemben.

Antti Kokko gitáros elmondta: “Közel 30 évnyi "mocsár-őrület" után ma végre bemutathatjuk 8. albumunk kinézetét! Ez a lemez a Kalmah hangzásának legmélyebb gyökereire nyúlik vissza; egyben egy friss lélegzet is, ami egyenesen a Mocsárszörny tüdejéből jön. Első új dalunk, az 'Evil Kin' konkrétan olyan riffet tartalmaz, amit még 1991-ben írtunk, de csak mostanra írtunk hozzá vérbeli Kalmah-dallamokat. Ez egy tökéletes kinyilatkoztatása mindannak, amik voltunk és amik jelenleg vagyunk”.

A Kalmah jelenlegi felállása így néz ki:

Veli-Matti Kananen - billentyűk
Timo Lehtinen - basszusgitár
Pekka Kokko - ének, gitár
Antti Kokko - gitár
Janne Kusmin - dobok

A Kalmah legutóbbi nagylemeze, a 'Seventh Swamphony' 2013 nyarán jelent meg, szintén a Spinefarm Records jóvoltából.


KALMAH - itt az új klip a 'Palo' albumról: 'Take Me Away'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás