Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

VERATRUM - friss szöveges videó az olasz "profetikus metalbandától": 'La Stella Imperitura'


2018-05-31

Az olasz Veratrum bemutatta legújabb mini-albuma, a 'Visioni' friss lyric-videóját.

A banda énekes-gitárosa, Haiwas így nyilatkozott az új lemez kapcsán: "A 'Visioni' kétségkívül egy jelentős lépés számunkra. A Veratrum védjegyként szolgáló, epikus hangzását ezúttal jelentős mértékű nagyzenekari témák tarkítják; így összességében jóval erőteljesebb lett a dalok megszólalása. A dalszövegek továbbá még személyesebb hangvételűek, és mondhatni absztraktak... a "víziók" és az "álom" témájával foglalkoznak. Nem mellesleg most először kértünk fel vendégzenészeket, hogy még különlegesebbé tegyük ezt az albumot. Szerintem a végeredmény 100% Veratrum! Alig várjuk már, hogy megoszthassuk veletek is ezt a művet!".

Az április 24-én megjelent 'Visioni' EP felvételei a Loft-1 Stúdióban zajlottak, Andrea Facheris hangmérnök közreműködésében. A keverést a san marinoi Domination Stúdióban (Necrodeath, Luca Turilli's Rhapsody, Labyrinth) látta el Simone Mularoni (DGM). Vendégként Taliesin (Eternal Samhain) és Giulian (Scuorn) énekel, Vittorio Sabelli (Dawn Of A Dark Age) klarinétozik; illetve a HaddaH nevezetű kórus is szerepet kapott. A borító a Sabnock Design stúdió műve.

01. Oltre Il Vero
02. Per Antares
03. L'Alchimista
04. La Stella Imperitura
05. Limen Operis

A 'L'Alchimista' című tétel hivatalos szöveges videója alább megtekinthető:

Újonnan megjelent a 'La Stella Imperitura' lyric-videója is, amit Cult Of Parthenope készített:

A Veratrum legutóbbi albuma, a 'Chronicon' című EP 2016 februárjában jelent meg, digitális formában.


VERATRUM - friss szöveges videó az olasz
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás