Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

THE END A.D. - új EP a láthatáron


2020-03-19

A Philadelphia-i groove metal / hardcore banda, a The End A.D. új albumon dolgozik. Az együttes egyúttal bemutatta új felállását.

A The End A.D. együttes 'Scorched Earth' címmel jelentette meg bemutatkozó albumát, 2017. augusztus 25-én, a Massacre Records jóvoltából. Ezt követte a 2018-as 'The Smell of Despair' EP, majd a 2019-es 'Badlands' nagylemez, amit már a német Fasball Music kiadó dobott piacra. A banda jelenleg egy vadonatúj mini-albumon dolgozik.

A The End A.D. egyúttal bemutatta új felállását: a mikrofon mögött továbbra is Ami Friend áll; míg basszusgitáron egy új tag, Jim Weiss, dobokon Lorin Savadove, gitáron pedig Paul Juestrich működik közre.

Hamarosan jönnek a friss hírek az új EP kapcsán...

A csapat debüt-albumának első single-dala, az 'Infinite Jest' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. A kisfilmet Marc Brodzik (Woodshop Films) rendezte, és Andrew Geller szerkesztette.

A 2019. november 29-én megjelent 'Badlands' albumról a 'Why Won’t You Die' című single-dalhoz készült az első klip - ez itt tekinthető meg:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


THE END A.D. - új EP a láthatáron
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás