Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DISCONNECTED - itt az új klip a debütáló, 'White Colossus' című albumról!


2018-07-13

A francia Disconnected zenekar 'White Colossus' címmel jelentette meg első nagylemezét, 2018. március 23-án, az Apathia Records révén.

A Disconnected zenéjét több különböző stílusú banda (Alter Bridge, Deftones, Gojira, stb.) ihlette, de dalaik egyedi, dallamos hangzása különleges, sajátos univerzumot alkot. A modern metal műfaj keveredik rock 'n' roll-lélekkel az együttes debütáló, 'White Colossus' című albumán, aminek meghatározó tényezői a kemény és fogós riffek, az elvontabb zenei hullámok és a vokálok sokszínűsége.

A 'White Colossus' album producere Adrian Martinot volt. A keverést François-Maxime Boutault (Dagoba, Behemoth, Loudblast), a maszterizálást pedig Maor Appelbaum (Faith No More, Sepultura, Yes) végezte el.

A rendeléseket itt lehet leadni. Lentebb kedvcsinálóképp meghallgatható a teljes lemez, valamint megtekinthető a 'Living Incomplete' és a címadó 'White Colossus' dal hivatalos klipje, amit 2018 júliusában mutattak be (a kisfilmet egy párizsi koncert alkalmával forgatták, május 5-én, Laurent Hart [Duke TV] rendezésében):


DISCONNECTED - itt az új klip a debütáló, 'White Colossus' című albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás