Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az Autopsy frontembere által alapított "punk-metal" banda, a VIOLATION WOUND új dala, a Lemmy emlékére írt 'The Day Lemmy Died'!


2020-01-31

A Chris Reifert (Autopsy, Death) énekes-gitáros által, egy "sörben és whiskey-ben ázó pincében" alapított Violation Wound nemrég új albummal jelentkezett.

A "minden trandet és képmutatást mellőző, agresszió és gyilkos riffek által vezérelt" Violation Wound - amit "az Autopsy és a Ramones tökéletes elegyeként" jellemeznek - "mentes minden modernitástól, biztonság-érzetet nyújtó műanyag szarságtól". A csapat ehelyett "a műfaj nyers, mocskos és dühös innovátorai előtt tisztelet, miközben egyértelműen arra törekszik, hogy saját ösvényét járja".

A zenekart az Autopsy / egykori Abscess-mester Chris Reifert mellett Joe Orterry basszusgitáros és Matt O’Connell dobos alkotja. A trió 2018 elejére készült el legutóbbi albumával, ami a 'With Man in Charge' címet kapta. Ez a 20-nál is több számos punk-őrület az első lemez a banda történetében, ami a Peaceville Records jóvoltából jelent meg - 2018. április 27-én.

2019-ben újabb nagylemezzel támad a csapat: a 'With Man in Charge' folytatásaként jelent meg november 1-én a 'Dying to Live, Living to Die', amit a San Francisco-i Hyde St. Stúdióban vettek fel idén nyáron. A hangmérnök ezúttal Sam Zuerner volt; a lemezborítót pedig ismét Wes Benscoter (Autopsy, Slayer, Nile) készítette.

A tracklista:
01. Off With His Head
02. Guns! Guns! Guns!
03. No Consequence
04. Follower
05. Lack Of Focus
06. Dead Flags
07. Exorcism Of Ignorance
08. Neighborhood Psycho
09. The Day Lemmy Died
10. Stress Bomb
11. Chainsaw Brain
12. Dying To Live, Living To Die
13. Last Pill In The Bottle
14. Pay To Hate
15. Insult Culture
16. Pick Up The Crumbs
17. Losers And Freaks
18. Hostage

Az első új dal, az 'Exorcism Of Ignorance' lentebb meghallgatható:

Újonnan single formájában megjelent a néhai Motörhead-frontember emlékére írt 'The Day Lemmy Died' című dal és annak videoklipje is:

Szintén videoklip készült a 'Hostage' című számhoz:

Nemrég bemutatták a banda előző albumán szereplő, 'God's Plan' című szám szöveges videóját, ami itt tekinthető meg:

A 'Dying to Live, Living to Die' megjelenik CD-n, LP-n és digitálisan. A rendeléseket itt lehet leadni.


Itt az Autopsy frontembere által alapított
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás