Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt az Autopsy frontembere által alapított "punk-metal" banda, a VIOLATION WOUND új szöveges videoklipje!


2018-08-31

A Chris Reifert (Autopsy, Death) énekes-gitáros által, egy "sörben és whiskey-ben ázó pincében" alapított Violation Wound nemrég új albummal jelentkezett.

A "minden trandet és képmutatást mellőző, agresszió és gyilkos riffek által vezérelt" Violation Wound - amit "az Autopsy és a Ramones tökéletes elegyeként" jellemeznek - "mentes minden modernitástól, biztonság-érzetet nyújtó műanyag szarságtól". A csapat ehelyett "a műfaj nyers, mocskos és dühös innovátorai előtt tisztelet, miközben egyértelműen arra törekszik, hogy saját ösvényét járja".

A zenekart az Autopsy / egykori Abscess meter Chris Reifert mellett Joe Orterry basszusgitáros és Matt O’Connell dobos alkotja. A trió év elejére elkészült új albumával, ami a 'With Man in Charge' címet viseli. Ez a 20-nál is több számos punk-őrület az első lemez a banda történetében, ami a Peaceville Records jóvoltából jelent meg - 2018. április 27-én.

A 'With Man in Charge' egyes dalaiban vendégként szerepel Athenar a Midnight zenekarból, valamin Dave Hill, aki nem mellesleg együttműködik Chris-szel a Painted Doll nevezetű rockbandában. A 'With Man in Charge' felvételei az Oakland-i Earhammer Stúdióban zajlottak, Greg Wilkinson (Autopsy) hangmérnök társaságában. A lemezborítót Wes Benscoter (Autopsy, Slayer, Nile) készítette.

Chris Reifert így szólt: “Kibaszottul izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Peaceville Records-szal. Rengeteg dühöt, őrületet, agressziót és ütős témát nyomtunk bele új albumunkba, ami a 'With Man in Charge' címet viseli, és hisszük, hogy szándékainkat tisztán és érthetően fogja meghallani mindenki, akinek a dobhártyái ehhez a pusztításhoz vannak hozzászokva. Itt nem szimplán arról van szó, hogy megkíséreltük újjáéleszteni a régi szép punk-napokat; sem arról, hogy átmenjünk hardcore-ba, vagy hogy a picsába hívják ezt a műfajt manapság... Ez színtisztán őrült zene ezekben az őrült időkben, néhány őrült ember előadásában!".

Az első új dal, a 'Stalemate Suicide' lentebb meghallgatható. Ennek kapcsán Reifert elmondta: “Na igen, az emberek... Ha csak megpróbálnánk intelligens módon tanulni egymástól, ahelyett, hogy potenciális nukleáris háborúknak tesszük ki magunkat és a Földet, nem lenne gond... Viszont mi még nagyobb bombákat gyártunk, és tovább fokozzuk az önpusztító élvezetet ezen a mérgezett játszótéren"...

Később bemutatták a 'Fearmonger' és a 'State Of Alarm' című számokat; most pedig megjelent a 'God's Plan' szöveges videója is:

A 'With Man in Charge' megjelent CD-n, LP-n és digitálisan, 2018. április 27-én. A rendeléseket itt lehet leadni.


Itt az Autopsy frontembere által alapított
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás