Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új klipjét a HIM és az Amorphis egykori tagjai alkotta FLAT EARTH zenekar: 'Subhuman'


2019-02-04

Nemrég kiadták a finn szupergroup debüt-albumát, amiről most új szöveges videó jelent meg.

A Flat Earth együttest a nemrégiben feloszlott HIM két egykori tagja, Mikko "Linde" Lindström gitáros és Mika "Gas Lipstick" Karppinen dobos alapította. A banda felállását az Amorphis ex-basszerosa, Niclas Etelävuori és a Polanski énekese, Anttoni "Anthony" Pikkarainen teszi teljessé.

A Flat Earth célja, hogy "grunge-hatású, régi jó rockzenével kényeztesse a hallgatók füleit". A banda bemutatkozó albuma a híres Helsinki-beli Finnvox Stúdióban készült, Hiili Hiilesmaa producer közreműködésében. A csapat a munkálatok költségeinek fedezése végett elindított egy Fund You-kampányt, aminek célja 15 ezer € elérése volt.

A Helsinki-ből származó Flat Earth semmiképp sem egy átlagos szupergroup, lévén a banda négy tagját elsősorban a zenei szeretete köti össze. A tapasztalt muzsikusok egyéni és kollektív tehetsége egy dinamikus formációt eredményezett. A Flat Earth a pszichedeliával fűszerezett alternatív rockzene dicső napjait hivatott feleleveníteni, dallamos, érzelmekkel teli, játékos, egyben melankólikus nóták formájában.

A Flat Earth a Drakkar Entertainment kiadóval kötötte meg első európai lemezszerződését (ami Finnországra nem terjed ki - ott saját cégük, a Suur Etikett gondozza az anyagot). A banda bemutatkozó albuma 2018. november 9-én jelent meg, 'None For One' címmel. Íme a borító és a tracklista:

01. Subhuman
02. Blame
03. Given Time
04. Cyanide
05. None For One
06. The Glow
07. Noble Swine
08. Limelight
09. Freedoom
10. Blunt
11. Kill My God

A banda első nyilvános dala, a 'Blame' lentebb elérhető hivatalos videó formájában. A lemez bejelentésének napján közzétették a 'Given Time' dal videoklipjét és a 'Cyanide' szöveges videóját is. 2019 februárjában továbbá megjelent a 'Subhuman' dal lyric-videója is.


Bemutatta új klipjét a HIM és az Amorphis egykori tagjai alkotta FLAT EARTH zenekar: 'Subhuman'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás