Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian'


2018-07-17

"A világ legkeményebb doom bandája" hírében álló, liverpooli Conan együttes elvégezte a végső simításokat a 2016-os 'Revengeance' album folytatásán.

Mint kiderült, a Conan következő nagylemeze 2018. szeptember 14-én lát napvilágot, 'Existential Void Guardian' címen, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

Jon Paul Davis gitáros-énekes elmondta: "Az 'Existential Void Guardian' album dalszövegileg és koncepcióját tekintve a korábbi lemezeink továbbfejlesztett változata. A hallgatók ezúttal megismerhetik kedvenc arcade videójátékaink hőseit, karaktereit; méghozzá abból a kétdimenziós szemszögből, ahogy mi láttuk őket annak idején. Az album producere Chris Fielding volt; a felvételek a Skyhammer Stúdió falai között zajlottak; a maszterizálást pedig ezúttal is James Plotkin hangmérnök-mester végezte el. A lemezborító Tony Roberts műve".

A tracklista:
01. Prosper On The Path
02. Eye To Eye To Eye
03. Paincantation
04. Amidst The Infinite
05. Volt Thrower
06. Vexxagon
07. Eternal Silent Legend

Az új album megjelenik digipak CD-n, valamint különböző színű, limitált, dupla LP formájában (előrendelés itt). A digipak és a dupla LP kettes számú lemeze az alábbi tételeket tartalmazza bónuszként:

08. Total Conquest (live 2018 @ Rebellion Manchester)
09. Satsumo (live 2018 @ Rebellion Manchester)
10. Foehammer (live 2018 @ Rebellion Manchester)
11. Hawk As Weapon (live 2018 @ Rebellion Manchester)

A Conan év elején Észak-Amerikában turnézott; tavasszal pedig megjárta az Egyesült Királyságot is (a Monolord társaságában). Az európai lemezbemutató turné október legelején indul. Az aktuális koncert-beosztás itt érhető el.

A Conan legutóbbi kiadványa, a 'Man Is Myth - Early Demos', ami 2017 novemberében jelent meg, digipak CD-n, digitálisan és gatefold LP-n. Ezen a lemezen - amiről bővebben itt írtunk - többnyire eddig nyilvánosságra nem hozott demók és próbatermi felvételek szerepelnek.


Szeptemberben érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás