Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian' - itt a friss klip-premier!


2018-08-30

"A világ legkeményebb doom bandája" hírében álló, liverpooli Conan együttes elvégezte a végső simításokat a 2016-os 'Revengeance' album folytatásán.

Mint kiderült, a Conan következő nagylemeze 2018. szeptember 14-én lát napvilágot, 'Existential Void Guardian' címen, az osztrák Napalm Records jóvoltából.

Jon Paul Davis gitáros-énekes elmondta: "Az 'Existential Void Guardian' album dalszövegileg és koncepcióját tekintve a korábbi lemezeink továbbfejlesztett változata. A hallgatók ezúttal megismerhetik kedvenc arcade videójátékaink hőseit, karaktereit; méghozzá abból a kétdimenziós szemszögből, ahogy mi láttuk őket annak idején. Az album producere Chris Fielding volt; a felvételek a Skyhammer Stúdió falai között zajlottak; a maszterizálást pedig ezúttal is James Plotkin hangmérnök-mester végezte el. A lemezborító Tony Roberts műve".

A tracklista:
01. Prosper On The Path
02. Eye To Eye To Eye
03. Paincantation
04. Amidst The Infinite
05. Volt Thrower
06. Vexxagon
07. Eternal Silent Legend

Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'Vexxagon' című szám, valamint megtekinthető a 'Volt Thrower' dal hivatalos klipje.

Az új album megjelenik digipak CD-n, valamint különböző színű, limitált, dupla LP formájában (előrendelés itt). A digipak és a dupla LP kettes számú lemeze az alábbi tételeket tartalmazza bónuszként:

08. Total Conquest (live 2018 @ Rebellion Manchester)
09. Satsumo (live 2018 @ Rebellion Manchester)
10. Foehammer (live 2018 @ Rebellion Manchester)
11. Hawk As Weapon (live 2018 @ Rebellion Manchester)

A Conan év elején Észak-Amerikában turnézott; tavasszal pedig megjárta az Egyesült Királyságot is (a Monolord társaságában). Az európai lemezbemutató turné október legelején indul. Az aktuális koncert-beosztás itt érhető el.

A Conan legutóbbi kiadványa, a 'Man Is Myth - Early Demos', ami 2017 novemberében jelent meg, digipak CD-n, digitálisan és gatefold LP-n. Ezen a lemezen - amiről bővebben itt írtunk - többnyire eddig nyilvánosságra nem hozott demók és próbatermi felvételek szerepelnek.


Szeptemberben érkezik az új CONAN album, az 'Existential Void Guardian' - itt a friss klip-premier!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás