Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WEST OF HELL - új videoklipes dalt mutatott be a kanadai heavy metal banda


2019-04-10

A West Of Hell a legendás vancouveri Armoury Stúdióban (Strapping Young Lad, Nickelback, Kiss, Stone Sour, AC/DC) rögzítette új lemezét.

A West Of Hell a thrash, a death, tech-melodic, a progresszív és egyéb agresszív műfajok, valamint az időtálló, klasszikus heavy metal jellegzetes elemeit vegyíti zenéjében. Dalszövegek tekintetében az emberiség sötét jövőképei uralják a nótákat az új lemezen is, ami minden bizonnyal friss színfoltja lesz a nemzetközi szcénának.

Az új West Of Hell dalok az átlagostól eltérő hangszerelést prezentálnak; méghozzá egyedülállóan epikus formában - mindezt precíz shred-gitár témák és pusztítóan ütős ritmus-szekció, valamint véget nem érő technikás témák, szenvedély és tökösség tarkítja. Arról nem is beszélve, hogy a West Of Hell zenéjében felelevenedik a dicsőkori "brit inváziós metal" is: a több mint 7 perces számok tehát megragadják a hallgatót, és az elejétől a végéig nem engedik őt szorításukból.

Mint most kiderült, a banda 'Blood of the Infidel' címmel adja ki új stúdiólemezét 2019. április 1-én, az alább látható borítóval (amit a legendás Travis Smith készített) és dallistával:

01. Hammer And Hand
02. Chrome Eternal
03. Infidels
04. The Machine
05. Dying Tomorrow
06. The Dark Turn
07. Mankind Commands

Az új album producere és hangmérnöke Rob Shallcross volt; a maszterizálást pedig Greg Reely végezte el. Az ének-, a gitár- és a basszus-témákat a Victoria-beli Infinity Stúdióban rögzítették; míg a dobokat a legendás vancouveri Armoury Stúdióban vették fel.

A West Of Hell egyúttal szerződést kötött az Imperative Music Agency (Death, Cradle Of Filth, Destruction, HammerFall) menedzsment-ügynökséggel, akik azonnal le is szervezték az első lemezbemutató turnét, amit Kanada-szerte rendeznek meg, az Expain együttes társaságában.

2018 júliusában a banda bemutatta az új lemez első videoklipes dalát. A 'Hammer And Hand' című szám kisfilmjét az augusztus eleji Loud As Hell fesztivál apropójából osztották meg (Kanada egyik legnagyobb metal-fesztiválján tehát fellépett a West Of Hell is). 2019 márciusában megjelent a 'Chrome Eternal' és a 'The Machine' című szám kisfilmje is, ami szintén elérhető lentebb.

A West Of Hell bemutatkozó, 'Spiral Empire' című albuma 2012 májusában jelent meg, a Reversed Records jóvoltából.


WEST OF HELL - új videoklipes dalt mutatott be a kanadai heavy metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás