Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Bleeding Through énekesével közös dalt mutatott be a SPADES AND BLADES


2019-01-09

A Spades And Blades együttes 'My Worst Enemy' címmel mutatott be új klipet, Brandan Schieppati vendégszereplésével.

Az új klipet a Monet Media rendezésében forgatták, a 197 Media és a zenekar producelése alatt. A dal keverését és maszterizálását Chris Collier (Korn, Winds Of Plague, Prong) látta el.

A Spades And Blades korábban a Suicide Silence / All Shall Perish frontember Eddie Hermida vendégszereplésével rögzítette a Led Zeppelin klasszikus 'Immigrant Song' dalát. Az 'Immigrant Song' feldolgozását a Fear Factory / Asesino gitáros Dino Cazares producelte és keverte. A masztert a Once Human-ből ismert Damien Rainaud (Fear Factory, Dragonforce, Incite) végezte el.

Íme a feldolgozás dalszöveges videójának premiere:

A dalt ingyenesen le lehet tölteni itt.

A Spades And Blades zenekart 2006-ban alapította Jason Todd (ének) és Justin Bullock (gitár, vokál). A banda debütáló albuma 2010-ben jelent meg, 'Blood of the Innocent' címen; három évvel később pedig napvilágot látott a 'Proud to be Loud' című EP, melyet a banda új partnere, a Sullen Musik gondoz. Legutóbbi albumuk, a 'The End is Near' 2016-ban jelent meg.

Bővebb infók a bandáról: www.spadesandblades.com


A Bleeding Through énekesével közös dalt mutatott be a SPADES AND BLADES
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás