Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Budapestre is ellátogat idén a HELMET - itt az új videoklip!


2018-02-20

A kilencvenes évek kultikus new yorki rockzenekara Melbourne-ben forgatta 'Life Or Death' című számának hivatalos videoklipjét.

Másik hír, hogy a Helmet a Prong-gal közösen indul USA-beli turnéra, május folyamán. A "new yorki underground úttörői tehát eggyé olvad a nemzeti és nemzetközi noise-punk mozgalommal, hogy egy 19 állomásos turné során leigázzák az Államokat".

A Helmet frontembere, Page Hamilton így szólt: "Örökké adósak leszünk a Prong-nak; így most mindennél izgatottabban jelentjük be, hogy egy hatalmas NYC-reunion turné fog megvalósulni!".

A Prong frontembere, Tommy Victor hozzátette: "Eljött az idő! A Helmet és a Prong végre együtt turnézik!".

Az amerikai turnét megelőzően a Helmet lebonyolít egy európai turnét is, aminek utolsó állomása a budapesti Dürer Kert (augusztus 7.).

A turnék dátumait és állomásait itt lehet megtekinteni.

A Helmet legfrissebb videoklipje itt tekinthető meg:

A Helmet legutóbbi stúdióalbuma - aminek nyitó-dala a 'Life Or Death' - 2016. október 28-án jelent meg, 'Dead to the World' címen, az earMUSIC jóvoltából. Erről bővebben itt írtunk.


Budapestre is ellátogat idén a HELMET - itt az új videoklip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás