Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BRAND OF SACRIFICE - 'The Branded' című videoklipet mutattak be a kanadai death metalisták


2019-07-31

A torontói death metal-horda bemutatkozó nagylemeze július 5-én látott napvilágot, 'God Hand' címmel.

A Brand Of Sacrifice 2018 februárjában alakult. A bandát a The Afterimage és az Ascariasis egyes tagjai alkotják. Zenei tekintetben a csapat a modern metalcore és a brutális slam-metal jellegzetes elemeit köti össze.

Kyle Anderson frontember így nyilatkozott a bandát illetően: "A Brand Of Sacrifice alapvetően a klasszikus death metal és a hardcore formulájának modern, könyörtelen hangzású formáját prezentálja. Eredetileg is ez a kedvenc zenei műfajunk, de sok minden mást is meghallgatunk az extrém metal stíluson kívül. A Brand Of Sacrifice zenéjében vannak elmúlt évszázadokbeli, ősi hangszerek - mint például szitár, líra, hárfa, stb. - és kórus is. Zenekarunk nevét Kentauro Miura híres mangája, a Berserk nyomán kaptuk".

A banda bemutatkozó, 'The Interstice' című EP-je 2018. november 9-én jelent meg a Unique Leader Records jóvoltából. Az első nagylemez, a 'God Hand' 2019. július 5-én látott napvilágot, Pedro "Lordigan" Sena (Ingested, Organectomy) lemezborítójával. Az album keverését és maszterizálását maga a gitáros, Michael Leo Valeri végezte el.

"Attól függetlenül, hogy a 'God Hand' egy új lemez, érezhető rajta dalszerzői munkáink fejlettsége, kiforrottsága. Ezt a tapasztalatot onnan szereztük, hogy éveken át komoly, technikás bandákban játszottunk - mint például a The Afterimage és az Ascariasis. Szónikus erőszak és monstre brutalitás várható ettől az albumtól, amivel igyekszünk bebizonyítani, hogy a Brand Of Sacrifice egy új és fontos erő a nemzetközi extrém metal-színtéren".

Az EP-re itt lehet leadni a rendelést. Kedvcsinálóképpen lentebb elérhető a 'The Branded' című dal hivatalos videója és a teljes album-stream:

A Brand Of Sacrifice Facebook-oldala: www.facebook.com/brandofsacrificemetal


BRAND OF SACRIFICE - 'The Branded' című videoklipet mutattak be a kanadai death metalisták
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás