Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Annihilation' című EP-vel tér vissza a legendás UNANIMATED zenekar


2018-06-04

A veterán svéd death-black metal alakulat, az Unanimated egy három lemezre szóló szerződést kötött a Century Media Records-szal.

Az 1988-ban Stockholmban alakult Unanimated az egyik első banda volt, ami az "északi" death metal műfajt dallamos szólógitárokkal és black metalista atmoszférával ötvözte. Debütáló albumuk, az 'In The Forest of the Dreaming Dead' (1993) - és különösen második lemezük, az 'Ancient God of Evil' (1995) - hatalmas sikereket aratott a nemzetközi extrém metal-színtéren. Az utóbbit konkrétan a skandináv melodic death / black-szcéna egyik legnagyobb hatással bíró albumaként tartják számon még napjainkban is - általa is lett az Unanimated a globális extrém metal-mozgalom egyik elsőszámú zászlóvivője.

Az Unanimated 15 év múlva alkotta meg harmadik ópuszát, az 'In the Light of Darkness'-t (2009), ami szintén egy top-formában lévő bandát prezentált. Annak ellenére, hogy ez egy ún. reunion-album, a banda nem szimplán újjáélesztette zenéje legendás hangzását, de tovább is fejlesztette azt, egy még gonoszabb, még nyersebb, black metal-elemekben még gazdagabb irányba, mind zenei, mind vizuális tekintetben.

Nyolc újabb év telt el a legutóbbi lemez megjelenése óta; az Unanimated újra feltámadt, hogy visszatérjen a Pokolból, és megbüntesse a világot a Kaszás haragjával és a Sötétség erejével.

Az Unanimated régóta várt, negyedik stúdióalbumának megjelenése 2018. augusztus 10.-re várható. A zenekar a Century Media kiadóval kötött lemezszerződést. A négy-számos, 'Annihilation' "nyers és mocskos" felvezetője a banda soron következő, 2019 elején megjelenő nagylemezének.

Az 'Annihilation' megjelenik 1000 példányszámra limitált, 12 hüvelykes mini-LP formájában, slimcase CD-n (2000 kézzel számozott példányban) és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Adversarial Fire
02. From A Throne Below
03. Of Fire And Obliteration
04. Annihilation

Hamarosan jönnek a friss hírek, premierek...

Az Unanimated soron következő fellépése az augusztus 9. és 11. között megrendezésre kerülő német PartySan Metal Open Air fesztiválon lesz esedékes.


'Annihilation' című EP-vel tér vissza a legendás UNANIMATED zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás