Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: COUNTERPARTS - 'You’re Not You Anymore'


2018-02-17

Az Ontario állambeli dallamos hardcore banda 'You’re Not You Anymore' címmel adta ki új nagylemezét, 2017 szeptemberében. Ennek címadó dalához készült most hivatalos klip, Josh Halling rendezésében:

"A 'YNYA' kiváló elegye minden lemeznek, amit eddig kiadtunk. Érzésem szerint remekül sikerült eggyé formálnunk a Counterparts legkiválóbb elemeit. Nem szeretném, ha úgy hangzana, mitn egy lejárt lemez, de egyértelműen ezek a legfaszább dalok, amiket valaha is megírtunk. Remélem, ti is élvezni fogjátok az albumot! Ha nem, akkor sajnálom; következő alkalommal még keményebben próbálkozunk majd..." - nyilatkozta korábban Brendan Murphy énekes.

A 'You’re Not You Anymore' a Counterparts ötödik nagylemeze; a 2015-ös 'Tragedy Will Find Us' folytatása. Az új, New Damage Records jóvoltából 2017. szeptember 22-én megjelent album bejelentésével egyidőben indult a zenekar turnéra, a világhírű Vans Warped körút keretében. A jövőbeni dátumok és állomások listája itt érhető el.

A tracklista:
01. Walk Away Slowly
02. Bouquet
03. Arms Like Teeth
04. No Servant Of Mine
05. Haunt Me
06. Swim Beneath My Skin
07. Thieves
08. Rope
09. A Memory Misread
10. Fragile Limbs
11. You’re Not You Anymore

A 'Bouquet' című single hivatalos videoklipje lentebb megtekinthető, a 'No Servant Of Mine' audiójával egytemben, ízelítőképpen a rendeléshez, amit itt lehet leadni.

Újabban közzétették a 'Swim Beneath My Skin' klipjét is:

Az Ontario állambeli Hamilton-ból származó Counterparts együttest 2007-ben alapították. A jelenlegi felállást Brendan Murphy énekes, Adrian Lee és Blake Hardman gitárosok, Kyle Brownlee dobos és Tyler Williams basszer alkotja. Ezt megelőzően négy stúdióalbumuk és egy EP-jük jelent meg; köztük a nagysikerű, áttörést hozó 'The Difference Between Hell and Home' (2013), ami 49. helyen végzett a hivatalos Billboard toplistán.


Klip-premier: COUNTERPARTS - 'You’re Not You Anymore'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás