Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ABDUCTION - felvették harmadik albumukat a francia black metalisták; itt az új dal, a 'Foi En Ses Murs Jusqu'aux Rats'!


2020-03-30

A versaillesi depresszív black metal banda az alábbi friss hírekkel szolgált:
 

"Ahogy az történt az 'Á L’Heure Du Crépuscule' album esetében, a hangszereket (a dobok kivételével) ezúttal is a brüsszeli Opus Magnum Stúdióban vettük fel. És igen, ezúttal lesznek vendégzenészek is! Déhà ezután kezdte meg az album hanganyagának keverését. Egyébként mindannyian maximálisan elégedettek vagyunk a végeredménnyel, és alig várjuk már, hogy hallhassátok az új anyagot!".

Az Abduction új, 'Jehanne' című nagylemeze 2020. április 29-én jelenik meg. Nem mellesleg ez lesz a banda első koncepcionális lemeze: a dalok Szent Johanna, vagyis Jeanne d’Arc (1412-1431), a Francia történelem egyik legismertebb alakjának életéről szólnak. Az április 29.-i album-megjelenés egybeesik azzal az emléknappal, melyen Szent Johanna Orléans-i bevonulásának (1429) évfordulóját ünneplik.

A tracklista:
01. Aux Loges Des Dames
02. Par Ce Coeur Les Lys Fleurissent
03. La Chevauchee De La Loire
04. Dieu En Soit Garde
05. Foi En Ses Murs Jusqu'aux Rats
06. Battue Par Les Flots Jamais Ne Sombre
07. Tres Fidele Au Roi Et Au Trone
08. Aux Marches De Lorraine

"Zenei tekintetben nem mondanám, hogy ez a legkeményebb vagy legsötétebb albumunk - mint ahogy azt mindenki mondani szokta, de egyértelműen ez a legambíciózusabb alkotásunk" - tette hozzá François Blanc énekes.

A 'Jehanne' album megjelenik dupla gatefold LP-n, digipak CD-n és digitális változatban is. Az első két ízelítő, az 'Aux Loges Les Dames' és a 'Foi En Ses Murs Jusqu'aux Rats' című szám itt elérhető:

Az Abduction 'À L’heure Du Crépuscule' címmel 2018. március 23-án adta ki legutóbbi nagylemezét, a Finisterian Dead End Records jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával. Az 'À L’heure Du Crépuscule' a banda bemutatkozó stúdióalbuma, az 'Une Ombre Régit Les Ombres' folytatása (az előző lemez 2016. október 28-án jelent meg).

01. Sous les Cendres et la Pierre
02.
Les Visiteurs du Soir
03. À L’heure Du Crépuscule
04.
Souvenir de Lierre
05. La Grande Illusion
06.
Les Ailes du Temps

Az "őszi black metal" stílusjelzővel illetett Abduction zenekart az Angellore frontembere, François Blanc és a banda turné-gitárosa, Guillaume Fleury alapította. Basszusgitáron Mathieu Taverne, dobokon pedig Morgan Velly kíséri a dalszerzőket. Bővebb infók a bandáról a Facebook-on olvashatók.

A sötétség, a halál és a mizantrópia témáját körüljáró Abduction nemrég közzétette az 'À L’heure Du Crépuscule' album címadó számának szöveges videóját, valamint a 'La Grande Illusion' audióját. Íme premierek:

 

ABDUCTION - felvették harmadik albumukat a francia black metalisták; itt az új dal, a 'Foi En Ses Murs Jusqu'aux Rats'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás