Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SIGNS OF THE SWARM - 'Nightcrawler'


2018-02-21

A Signs Of The Swarm együttest tavaly leigazolta a Unique Leader Records. Később bejelentették és kiadták második nagylemezüket, amiről most új videoklip debütált:

A Signs Of The Swarm egy öttagú death metal banda, a Pennsylvania-beli Pittsburgh-ből. Debütáló, 'Senseless Order' című albumuk - ami 2016 elején jelent meg, független gondozásban - világszerte felkelette az underground metal-sajtó figyelmét. Dalaikban a death metal, a slam és a hardcore stílusok vegyülenk, de hangzásuk mégis sajátosan könyörtelen.

A banda újabb nagylemeze 'The Disfigurement of Existence' címmel látott napvilágot, 2017. november 3-án, Unique Leader Records által. A tíz-számos anyagot Phil Pluskota (Abiotic, King Conquer) keverte és maszterizálta, a floridai Sonic Assult Stúdióban. A lemezen vendégként szerepel Dickie Allen (Abiotic, Bludgeoned Beyond Reason, Infant Annihilator). A borítót Par Olaffson (Aborted, Revocation, Immolation) kreálta.

CJ McCreery énekes korábban így nyilatkozott: "Első albumunk, a 'Senseless Order' leginkább céljaink meghatározásáról szólt. A dalok nagyrészre inkább lassú volt, és elsősorban a "sztenderd" deathcore rajongók figyeltek fel rá. A 'The Disfigurement of Existence' albumra azonban sikerült kikupálnunk magunkat, és 100%-os beleugrani a mélvízbe. Mindannyian a tőlünk telhető legjobbat adjuk tehát ezen az albumon, bebizonyítsuk, több ez a banda, mint egy szimpla "deathcore" zenekar. Van új gitárosunk (Jacob Toy) és új dobosunk (Jimmy Pino) is... Már az első közös próbák után rájöttünk, hogy víziónk azonos, és remekül tudunk együtt dolgozni. Nem véletlen tehát, hogy egy abszolút őrült albumot alkottunk meg - érzésem szerint sikerült elérnünk a célt".

A tracklista:
01. Cesspool Of Ignorance
02. Failed Breed
03. Cowards Deathbed
04. Lifeless Visitors
05. Final Phase
06. Guided Into Serenity
07. Nightcrawler's
08. Descending Into Despair
09. Embedded In Fear
10. Misery From Demoralization

Lentebb elérhető a 'Cesspool Of Ignorance' videoklipje, valamint a 'Final Phase' szöveges videója. Emellett elérhető a teljes album-stream is.

A banda a tavalyi év végén lebonyolított egy kéthetes amerikai turnét, a Face Your Maker, a Falsifier és a Hive társaságában. A jövőbeni beosztásért érdemes figyelni a Facebook-ot!


Klip-premier: SIGNS OF THE SWARM - 'Nightcrawler'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás