Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TREEDEON - itt az új videoklip a pénteken megjelenő 'Under the Manchineel' albumról!


2018-02-21

A német sludge metal-trió február 23-án jelenteti meg második nagylemezét, az Exile On Mainstream kiadó jóvoltából.

Yvonne Ducksworth basszusgitáros-énekes a következőket közölte: “Az 'Under the Manchineel' albumot a berlini Studio Wong falai között rögzítettük, ahol fantasztikus, szinte élő hangzást sikerült elérnünk".

A Treedeon három évvel ezelőtt megjelent debüt-albuma, a 'Lowest Level Reincarnation' folytatásaként vette fel az új lemezt. Második hivatalos kiadványukon egy új dobos (Andy Schuenemann, a poszt-rocker instrumentalista Alphatrip együttes tagja) csatlakozik Ducksworth-höz és Arne Heesch gitáros-vokalistához.

Az 'Under the Manchineel' hét száma a sludge, a noise és a doom műfajokon alapszik, de ezúttal "váratlan és csavaros dallamok is hozzájárulnak a banda kolosszális hang-orkánjához". "Ez a mennydörgés-szerű katarzis különféle érzelmi intenzitás-szinteken mozog; melyek által továbbfejlődik a debütáló Treedeon album egyébként is egyedülálló atmoszférája". Dalszövegek tekintetében különböző politikai ügyek, világ-események és hazug ideológiák vannak terítéken.

Az Exile On Mainstream Records február 23-án adja ki az 'Under the Manchineel' albumot, CD-n, LP-n és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Cheetoh
02. Death Of Ceres
03. Breathing A Vein
04. No Hell
05. Manchineel
06. Protoplanet
07. Wasicu

A 'Breathing A Vein' című szám hivatalos klipje lentebb megtekinthető. Ducksworth a dal kapcsán elmondta: "Meglepetésemre ez a szám lett az egyik kedvencem erről a lemezről! Ha a vokál-témákat nézzük, jelen esetben tökéletesen egybe olvad  mindaz, amit Arne és jómagam csinálunk - remek összhangban vagyunk egymással. A dal szövege egyébként szintén erre utal: két ellentét, aminek végül sikerül az összefonódás”.


TREEDEON - itt az új videoklip a pénteken megjelenő 'Under the Manchineel' albumról!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás