Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

2020 elejére várható a legendás ATHEIST visszatérő albuma


2019-06-29

A floridai technikás metal műfaj úttörőjeként számontartott Atheist együttes nemrég világraszóló lemezszerződést kötött az európai Agonia Records-szal!

A banda alapítója / énekese / dalszerzője, Kelly Shaefer így szólt: "A 2018-as év fennállásunk 30. esztendejét fémjelezte. Az Atheist ennek örömére hamarosan egy nagyon fontos albumot tesz le az asztalra, egy nagyon fontos kiadó és egy fantasztikus stáb révén - ez alatt értem az Agonia Records-ot és az Extreme Management Group-ot. Nagyon magabiztosak vagyunk atekintetben, hogy az együttes elkötelezettségünknek hála, közösen újabb szintre emeljük az Atheist identitását; egy roppantul izgatottak vagyunk, hogy egy súlyos új lemezzel lephetünk meg benneteket! Alig várjuk már, hogy kezdetét vegye ez a különleges fejezet!".

A csapat nemrégiben kötött szerződést a new yorki Extreme Management Group, Inc. (Suffocation, Origin, Cattle Decapitation, Cryptopsy) céggel is. Ezt így kommentálta Shaefer: "Az Atheist mindezzel elég nagy dolgot vállalt, mivel 30 éves karrierünk során nem volt egyetlen menedzsmentünk sem. Az EMG azonban tökéletes partnernek tűnik. Szóval izgatottan állunk örökségünk újabb fázisa előtt, melynek alapköve lesz az új lemez".

Az Atheist tehát jelenleg is új nagylemezén dolgozik. A banda tagjai hamarosan stúdióba vonulnak Jason Suecof (Death Angel, DevilDriver) producerrel, hogy megkezdjék az ünnepi album rögzítését.

Az Atheist jelenlegi felállását Steve Flynn dobos, valamint Chris Martin és Jason Holloway gitárosok egészítik ki - ez utóbbi kettő a banda eddigi lemezein nem szerepelt, csak a turnékon vett részt. Egyelőre nem árulták el, ki az új basszusgitáros (csak annyit tudni, hogy egy, "a színtéren jól ismert, kiváló technikai tehetséggel megáldott" zenészről van szó). A két eredeti tag - Shaefer és Flynn -, valamint a három új zenséz "mindent megtesz, hogy az Atheist továbbra is a műfaj elsőszámú pionírja maradjon; egyben újra is értelmezze ezt a stílust".

Az új, egyelőre cím nélküli Atheist album (ami a 2010-es 'Jupiter' folytatása) megjelenése 2020 első felére (tél vége / tavasz eleje-közepe) várható. Ezt követően a banda nagyszabású világkörüli turnét bonyolít le.

Az aktuális turné már 2019 júniusában elindult Dél-Amerikában, ahol a Suffocation előzenekaraként turnézik a csapat.

Másik hír, hogy a Season Of Mist kiadó ismét piacra dobta bakeliten az Atheist három klasszikus nagylemezét, a 'Piece of Time'-ot, az 'Elements'-et és az 'Unquestionable Presence'-t. A rendeléseket itt lehet leadni.

Ezzel egyidőben a banda elindította új webshop-ját, amit ezen a linken lehet elérni: atheist.indiemerch.com

A zenekar egyúttal elindította hivatalos Instagram-oldalát is, ahol egyéb friss hírekről értesülhetnek a rajongók.

További infók, friss hírek hamarosan...


2020 elejére várható a legendás ATHEIST visszatérő albuma
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás