Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PUNGENT STENCH - újra megjelenik az 'Ampeauty' album; napvilágot lát a korábban kiadatlan 'Smut Kingdom'


2018-02-21

A veterán osztrák death metal banda a Dissonance Records-szal kötött szerződést, a két új kiadvány forgalmazása végett.

Habár a Pungent Stench ebben a formában már a 2000-es évek közepén megszűnt, tíz évvel ezelőtt a két banda-vezér, Wank és Schirenc jogi útra terelte a bandanév jövőbeni használatát illető ügyeket. A két zenésznek mostanra sikerült kiegyeznie, egyben visszaszerezni a régi albumok kiadási jogait. Ennek örömére összeálltak a Dissonance Records kiadóval, ami végre piacra dobhatja utolsó művüket, az eredetileg 2007-ben rögzített 'Smut Kingdom'-ot!

A 'Smut Kingdom' című "elveszett" albumot a végső feloszlás előtt rögzítette a bécsi csapat, 2007 első felében. Alex Wank (azaz Mr. Stench) és Martin Schirenc (azaz El Cochino) azonban már a lemez véglegesítése előtt összetűzésbe került; így a 'Smut Kingdom' végül nem jelenhetett meg (ezt tetézte az a tény is, hogy a Pungent Stench egy évvel korábban szakított a Nuclear Blast kiadóval)...

Idén tehát eljött a várva várt esemény: a Dissonance Records április 13-án hivatalosan is kiadja a 'Smut Kingdom' albumot!

Szintén április 13-án jelenik meg újra az 'Ampeauty', a Pungent Stench ötödik nagylemeze, amit eredetileg a Nuclear Blast Records dobott piacra 2004-ben. Ez az album - dalszövegeit tekintve - jóval "fétis-orientáltabb" a korábbiakhoz képest - a központi téma az akrotomofília és apotemnofilia. Zenei tekintetben azonban az 'Ampeauty' mindent magában foglal, amit egy '80-as évekbeli hangzású death metal banda nyújthat: lassú, vontatott dallamok, erőteljes torzítás, feszes dob- és basszus-témák. Különösen ajánlott ez az album az Anal Cunt, a Debauchery és a Cannibal Corpse rajongóinak.

Hamarosan közzéteszik az újrakiadások további részleteit...


PUNGENT STENCH - újra megjelenik az 'Ampeauty' album; napvilágot lát a korábban kiadatlan 'Smut Kingdom'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás