Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

GHASTLY - itt a finn death metal-horda új dala, a 'Death By Meditation'!


2018-03-21

A 20 Buck Spin kiadó igazolta le a finn death metalista Ghastly zenekart, "zord hangzású", új nagylemeze, a 'Death Velour' áprilisi kiadása végett.

A 'Death Velour' albumra hét "mozgalmi death metal-kompozíció" került fel, 38 percben. A hanganyag maszterizálását a Horrendous-ból ismert Damian Herring látta el, a Subterranean Watchtower stúdióban. A borítót Riikka Pesonen tervezte, "megidézvén a legendás skandináv extrém metal bandát klasszikus stílusát". Az új Ghastly lemezt előszeretettel ajánlják a Morbus Chron, az Execration, az Autopsy, a Dismember, a Tribulation, a Nihilist, a Carnage, valamint a 'Soulside Journey'-érás Darkthrone rajongóinak.

A tracklista:
01. The Awakening
02. Death By Meditation
03. Whispers Through The Aether
04. The Magic Of Severed Limbs
05. Velvet Blue
06. Violence For The Hell Of It
07. Scarlet Woman

A 'Velvet Blue' című tétel a lenti lejátszón meghallgatható; míg a 'Death By Meditation' a Metal Injection magazin oldalán érhető el.

Habár a finn Ghastly együttes neve újonnan csenghet sokak számára, azok, akik mélyen belemerültek a túlvilági death metal zene műfajába, minden bizonnyal már erősen rákattantak a banda néhány évvel ezelőtt megjelent debütáló, 'Carrion of Time' című albumára, amit a kultikus Me Saco Un Ojo (Morbus Chron, Undergang, Phrenelith) kiadó dobott piacra. Azóta több év is eltelt, de a zenekar most egy új, mesterien kivitelezett albummal állt elő.

Persze nem kérdés, hogy a 'Death Velour' egy színtiszta death metal album, a Ghastly-t nehéz lenne összekeverni a jelenlegi színtér bármelyik kortárs bandájával. A csapat újra feléleszti rémálom-szerű, hallucinatív hangzását, egyúttal azt a kriptikus horrort és abszurditást, ami elkülöníti őket a megszokott beidegződéseket sugárzó paletta minden árnyalatától.

A 'Death Velour' előrendelhető bakeliten, CD-n és digitális változatban is.


GHASTLY - itt a finn death metal-horda új dala, a 'Death By Meditation'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás