Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Kedvcsináló az ukrán SLEEP IN HEADS együttes debütáló albumához!


2018-02-21

Az atmoszférikus prog-metal zenében utazó, 2015-ben alakult kijevi banda március elsején jelenteti meg bemutatkozó albumát, a Noizr kiadó jóvoltából.

A Noizr Productions jóvoltából megjelenő 'On the Air' a Sleep In Heads debütáló albuma. A lemez "garantáltan kitűnik majd a nemzetközi színtérről, köszönhetően minőségi módon megkomponált dalainak, melyeket álomszerű atmoszférikus dallamok, groove-riffek, hegedű-játék és elbűvölő női énekhangok definiálnak. Mindezen által egy dinamikus zenei álom-kalandnak lehetünk tanúi".

Az albumot Nikita Yudin hangmérnök közreműködésében rögzítették, a kijevi RadioTelescope Music stúdióban. A borítón látható fotót a banda énekesnője, Sonya Yarovaya készítette; a dizájn pedig Serj Manerny gitáros nevéhez fűződik.

Az 'On the Air' március elsején jelenik meg, digipak CD-n és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni. Lentebb elérhető a hivatalos előzetes.

A tracklista:
01. Pacifying
02. Vagrant
03. Deceiver
04. Time Like the Sand
 05. Blue Fear
06. Secret Shelter

A hivatalos lemezbemutató koncertet március 3-án rendezik meg, a kijevi MonteRay Live Stage klubban. Vendégként fellép a Way Station és a Sleeping Bear is.

Alább meghallgatható a 'Blue Fear' című szám:

Bővebb infók a bandáról a Facebook-on találhatók.


Kedvcsináló az ukrán SLEEP IN HEADS együttes debütáló albumához!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás