Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
2018. október 29.-től a honlapon leadott megrendeléseket átmenetileg technikai okok miatt nem tudjuk teljesíteni!

Hírek

Egészében közzétette bemutatkozó albumát az OUTER HEAVEN zenekar


2018-11-20

A Pennsylvania-beli Douglassville városából származó doom / death metal banda bemutatta debüt-albumát a közönségnek.

Az Outer Heaven 2015-ben mutatkozott be, egy 'Diabolus Vobiscum' című EP-vel, melyen elsőként prezentálták sajátos, hardcore-töltetű death-doom muzsikájukat. Ezt követően egy négy-számos split-lemezen szerepelt a banda, a 'Death Worship' dallal (a Gatecreeper, a Homewrecker és a Scorched egy-egy felvétele mellett).

2018-ban újabb szintre emelkedik az Outer Heaven: egy évnyi csendet követően a kvartett bemutatta eddigi legkegyetlenebb számát, az 'Into Hellfire'-t, ami tele van gyilkos gitár-témákkal, bombasztikus ritmus-szekció-játékkal és Austin Haines énekes pokoli halálhörgéseivel. És hogy még könyörtelenebb legyen a dal, a Full Of Hell frontembere, Dylan Walker is beszáll a kriptikus mókába, egy verse erejéig. (Lentebb elérhető a premier.)

A 2018-as év elején a banda megkötötte első lemezszerződését; mégpedig a Relapse Records-szal. Az Outer Heaven ezután bevonult a Baltimore-beli Developing Nations Recording Stúdióba, hogy Kevin Bernsten (Full Of Hell, Integrity, Magrudergrind) hangmérnök társaságában megkezdje debütáló albuma felvételeit. Az Outer Heaven első nagylemezének megjelenése 2018. október 12.-re várható.

"Nagyon izgatottak vagyunk annak okán, hogy mi is tagjai lehetünk annak a szörnyetegnek, amit Relapse Records-nak hívnak. Az, hogy számos olyan banda között említik majd a mi nevünket is, akikre felnézünk - és rengeteg barátunk is van a kiadó környékén -, még izgalmasabbá és nagyszerűbbé teszi a dolgot. Első nagylemezünk az eddigi legsúlyosabb anyag lesz, amit valaha is kiadtunk a kezünkből. Nem véletlenül öltünk napokat, heteket, hónapokat és éveket ezekbe a dalokba - de ezt valószínűleg ti is érzékelni fogjátok!" - közölte a banda.

Mint most kiderült, a debüt-album 'Realms of Eternal Decay' címmel jelenik meg, CD / LP / digitális változatban. A lemezre 10 "groteszk, groove-központú old-school death metal-tétel" került fel. Az új dalokat Arthur Rizk (Cavalera Conspiracy, Inquisition, Pissgrave) keverte véglegesre. A "beteges" lemezborító Matthew Stikker (Power Trip) műve. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Vortex Of Thought
02. What Lies Beneath
03. Pulsating Swarm
04. Multicellular Savagery
05. Echoes From Beyond
06. Tortured Winds
07. Bloodspire
08. Sacrificial Evolution
09. Putrid Dwelling
10. Decaying Realms

Íme az album első hivatalos single-dala, a 'Bloodspire', valamint a szintén 2018-as 'Into Hellfire' dal videoklipje:

Újabban napvilágot látott a 'Putrid Dwelling' kisfilmje is, amit Marcos Morales (Primitive Man) rendezett:

Itt a 'What Lies Beneath' kisfilmje tekinthető meg; alább pedig végighallgatható a teljes album:

Az Outer Heaven január 27-én a híres brooklyni Saint Vitus Bárban adott koncert. Alább megtekinthető a buli teljes felvétele:

Bővebben az Outer Heaven zenekarról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon lehet informálódni.


Egészében közzétette bemutatkozó albumát az OUTER HEAVEN zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás