Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'In Lak'Ech' című kislemezzel készült a PERSEFONE


2018-02-23

Az andorrai progresszív / dallamos death metal banda közelgő európai turnéja apropójából felvett egy vadonatúj single-dalt.

A Persefone soron következő európai turnéja március 24-én veszi kezdetét. Ennek apropójából döntött úgy a banda, hogy meglepi rajongóit egy új single-lel. Az 'In Lak'Ech' című dalban azok az elemek és hangulatok keverednek, melyek tulajdonképpen a banda teljes diszkográfiáját jellemzik; így az új single a Persefone minden érája kedvelőinek erősen ajánlott.

Miguel Espinosa billentyűs-énekes elmondta: "Sok minden történt az utóbbi időben a Persefone-táborban. Turnék, fesztiválok, új kiadványok... Időről időre szeretünk belevágni újabb zenei kalandokba; melyek nem feltétlenül koncertezéssel kapcsolatosak. Legutóbbi japán turnénkat követően ötletekkel telve érkeztünk haza; így rögtön be is ugrottunk a stúdióba, hogy megkezdjük az új dal, az 'In Lak’Ech' munkálatait. Az 'In Lak’Ech' koncepciója az emberi egység témája köré íródott - ez tartja egyben az egész univerzumot, ami egyébként roppantul inspiráló hatással van ránk. Ennek köszönhetően mindössze két napba tellett a teljes dal elkészítése. Későb felkerestük Logan Mader-t, hogy segítsen be a keverésbe, de összeálltunk Tim Charles-szal (Ne Obliviscaris) is, aki vendégként játszott szerepet. Amilyen gördülékenyen zajlott a dalszerzés és a hangtechnikai munka, olyan jól illeszkedik egymásra minden téma - kezdve a hegedű-témákkal, egészen a vokál-témákig. Totálisan meg vagyunk elégedve a végeredménnyel - mindenképpen előadjuk ezt a nótát a soron következő turnén!".

Az 'In Lak'Ech' március 23-án jelenik meg, 12-hüvelykes bakeliten, valamint digitális formában, világszerte a Vicisolum Records jóvoltából.

A Persefone jövőbeni koncertjeinek beosztása itt érhető el.

A banda aktuális, ötödik nagylemeze, az 'Aathma' 2017 februárjában jelent meg. Az albumra 10 új dal került fel (köztük a 20 perces címadó) - ezek mindegyikét a neves Jens Bogren keverte, a Fascination Street Stúdió falai között. Az albumről bővebben itt írtunk.


'In Lak'Ech' című kislemezzel készült a PERSEFONE
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás