Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'They Probably Know Karate' címmel mutatott be új klipet a GOZU


2018-11-07

A Blacklight Media és annak anyavállalata, a Metal Blade Records nemrég felfigyelt a bostoni rockbandára. Ezeknél a kiadóknál jelent meg a zenekar új nagylemeze.

A 2010-ben alakult, négytagú Gozu mindeddig egy EP-t és három nagylemezt jegyez neve mellett. A csapat 2018 elejére elkészült negyedik stúdióalbumával dolgozik, amit az új kiadók vettek gondozásba. Az új lemez 'Equilibrium' címmel jelent meg, április 13-án, többféle változatban (CD-n, limitált bakeliten, digitálisan és különböző boxokban) - a rendelést itt lehet leadni.

A Gozu korábbi közleménye így szól: "Roppantul izgatottak vagyunk, hogy szerződést köthettünk a Blacklight Media és a Metal Blade Records kiadókkal, lévén két legendás figura, Chris Santos sztár-chef és Brian Slagel zeneipari guru is felfigyelt ránk. A Gozu négy tagja ennél nem is lehetne boldogabb. Ezért érdemes zenélni!".

Chris Santos, a Blacklight Media elnöke elmondta: "A Gozu-t a brooklyni Metal Bar Lucky 13 Szalonban volt szerencsém először elcsípni. Ezek a srácok azonnal letaglóztak. A második számtól kezdve élőben streameltem Brian-nek a koncertet; így kapott rá hirtelen a Gozu-ra ő is. Ez a zenekar tökéletes mintapéldánya azoknak a csapatoknak, akiket a BLM partnerei személyében keresünk... nehéz ezt pontosan kifejezni; ez az érzés ott helyben elkap, és soha nem ereszt...".

A Gozu korábban olyan legendás bandák előtt léphetett színpadra az Államokban, mint a St. Vitus, a Pallbearer, a Lo Pan, a Storm Of Light, a Helmet, az Elder, a Mos Generator, a Yob és a Fu Manchu. Európában koncertet adtak a világhírű holland Roadburn fesztiválon és a német DesertFest-en is. 2018 novemberében a banda a Metal Alliance turné keretében járja az Államokat, a Goatwhore, a The Casualties, a Black Tusk és a Great American Ghost társaságában.

2018 tavaszán tehát a Gozu új albumot adott ki, majd pedig ismét útnak indult, hogy leigázza a heavy rock-világot!

A tracklista:
01. Ricky "The Dragon" Steamboat
02. The People vs. Mr. T
02. King Cobra
03. Manimal
04. They Probably Know Karate
05. Prison Elbows
06. Stacy Keach
07. Ballad Of ODB

A '60-as évek pszichedelikus / classic-rock hangzását, a '70-es évek fuzz / stoner riffjeivel és a '90-es évek grunge-jellegzetességeivel ötvöző 'Equilibrium' a banda első nagylemeze, ami Mike Hubbard dobol és Joseph Grotto basszusgitározik. A producer a 'Revival' albumról ismert Dean Baltulonis (Hatebreed, Goes Cube, The Hold Steady). A felvételek a New Hampshire-beli Portsmouth-ban zajlottak, a Wild Arctic Stúdióban. Az 'Equilibrium' a banda eddigi legfülbemászóbb, egyben legautentikusabb dalait tartalmazza. A zenészek emellett nem féltek különféle stílusokkal - mint pl. pop kísérletezni; ezáltal is életben tartván muzsikájuk különleges hangzásvilágát.

Az album nyitó-dala, a 'Ricky "The Dragon" Steamboat', a frissen megjelent 'They Probably Know Karate' kisfilm - amit Tony Simone (Zenbeast Media) rendezett -, valamint a 'Manimal' című single lentebb elérhető hivatalos videoklip / audió formájában:

 


'They Probably Know Karate' címmel mutatott be új klipet a GOZU
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás